Life

Mălina Avasiloaie și-a ales nașii de botez. Este vorba despre un cuplu celebru

Mălina Avasiloaie și-a ales nașii de botez pentru primul său copil. Cine sunt cei care vor fi părinții spirituali ai celui mic s-a dezvăluit pe rețelele de socializare.
27.06.2022 | 23:11
Malina Avasiloaie sia ales nasii de botez Este vorba despre un cuplu celebru
Mălina Avasiloaie și-a ales nașii de botez. foto: Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Nicole Cherry și soțul ei vor fi nașii fiului Mălinei Avasiloaie. Cântăreața trebuie să nască curând, iar acum s-a aflat cine vor fi părinții spirituali ai micuțului său.

Ce cuplu celebru va boteza fiul Mălinei Avasiloaie: „Iubitul lu’ nașa”

Mălina Avasiloaie și soțul ei au ales cine vor fi nașii de botez ai bebelușului ei.

Vedeta trebuie să nască curând, așa că face toate pregătirile necesare pentru aducerea pe lume a micuțului său, iar aspectul privind nașii de botez nu era unul care să fie neglijat.

ADVERTISEMENT

Se pare că de această dată alegerea a fost una ușoară pentru Mălina Avasiloaie și soțul ei, deoarece aceștia i-au ales pe nașii lor de cununie și le fie nași pentru copilul lor.

Iar nașii de cununie, care vor fi și cei de botez, sunt nimeni alții decât Nicole Cherry și proaspătul ei soț, Florin Popa.

ADVERTISEMENT
Anunțul lui Nicole Cherry
Anunțul lui Nicole Cherry. Foto: Instagram

Cum a ales-o Mălina Avasiloaie pe Nicole Cherry drept nașă

Anunțul despre fericita veste a fost făcută chiar de viitoarea nașă, respectiv Nicole Cherry, care a distribuit o fotografie în care apare Mălina Avasiloaie cu burtica de gravidă, iar artista și sora viitoarei mămici o sărută.

‘’Încă puțin și vine iubitul lu’ nașa’’, a scris artista Nicole Cherry pe Instagram, la imaginile respective.

ADVERTISEMENT

Mălina Avasiloaie a fost cerută în căsătorie de iubitul ei la doar cinci luni după ce s-au cunoscut.

Aceștia au anunțat chiar la petrecerea de nuntă că așteaptă un copil, un băiețel, aceasta fiind împlinirea unei mare dorințe a celor doi, care voiau ca primul născut să fie de sex masculin.

ADVERTISEMENT

Mălina Avasiloaie și iubitul său s-au căsătorit în luna martie a acestui an, iar cât de curând își vor cunoaște și copilul. Alegerea lui Nicole Cherry ca nașă a fost una de la sine, a spus artista.

“A fost o alegere care a venit de la sine, o alegere făcută cu inima, pentru că am simțit foarte mult că e persoana care ar spune “Da” fără nicio reținere și s-ar bucura, ceea ce a și făcut.

Pe lângă faptul că suntem prietene foarte bune și știe și cele mai mici lucruri despre mine, știu că o să fie și o mamă spirituală foarte bună pentru bebe.

O singură dată ai ocazia în viața să își alegi familia, prin nași. Și am ales să facă parte din familia noastră și mă bucură foarte mult că totul e reciproc.”, a spus artista pentru Spectacola.

ADVERTISEMENT
Tags: