Fotbal international

Malmo-CFR Cluj 1-1. Ardelenii sunt eliminaţi din Champions League. Video

MalmoCFR Cluj 11 Ardelenii sunt eliminati din Champions League Video

Vezi Malmo – CFR Cluj în format LIVE STREAM ONLINE pe Digi Sport, Telekom Sport și Look TV – preliminarii Champions League. Aventura CFR-ului în Champions League s-a terminat! După ce suedezii s-au impus pe stadionul “Dr. Constantin Rădulescu”, scor 1-0, în primul meci din turul 2 preliminar, meciul retur s-a terminat la egalitate, scor 1-1. Astfel, campioana României va juca în turul III preliminar al Europa League, acolo unde va întâlni învingătoarea meciului Sutjeska (Muntenegru) – Alashkert (Armenia). Vezi toate detaliile partidei accesând aplicaţia de mai jos: echipele de start, comentariul LIVE TEXT minut cu minut, marcatorii etc.


Min. 90. FINAL!

Min. 77. Culio este eliminat după ce vede al doilea cartonaş galben. Argentinianul a avut o intrare inconştientă la un adversar, dar decizia arbitrului a părut uşor exagerată, în condiţiile în care mijlocaşul nu l-a atins.

Min. 55. MALMO – CFR 1-1. A. Traustason egalează cu o execuţie superbă.

Min. 36. MALMO – CFR 0-1. Djokovic deschide scorul cu o foarfecă din careul lui Malmo.

Min. 8. Djokovic îi trimite bine lui George Ţucudean, iar atacantul trimite puţin peste poartă.

Min. 2. Ocazie uriaşă a suedezilor. Rieks a trimis în faţa porţii, dar Strandberg nu a reuşit să ajungă la balon.


Update.

Echipele de start pentru Malmo – CFR Cluj:

Malmo: J. Dahlin – Larsson, Mielsen, Bengtsson, Safari – Traustason, Bachirou, Christiansen, Rieks – Strandberg, Rosenberg

Rezerve: Andersson, Lewicki, Gall, Antonsson, Vindheim, Brorosson, Adrian

CFR Cluj: Arlauskis – Manea, Vinicius, Mureşan, Camora – Culio, Hoban, Djokovic – Deac, Ţucudean, Omrani

Rezerve: Giuseppe De Luca, Peteleu, Bordeianu, Mailat, Lang, Males, Vâtcă


Cum vezi Malmo – CFR Cluj în format LIVE STREAM ONLINE pe Digi Sport, Telekom Sport și Look TV la calitate HD. 

Malmo a câştigat meciul tur după golul înscris de Carlos Sandberg, în urma unei greşeli destul de mari comise de Giedrius Arlauskis. Cu toate acestea, fotbaliştii echipei suedeze încă aşteaptă o replică din partea formaţiei care a fost campioană a României:

“Suntem o echipă cu jucători buni, avem șanse să ajungem în grupe, dar încă nu e jucată calificarea. Sunt jucători foarte buni la CFR. Suntem doar la jumătatea drumului, orice se poate întâmpla în 90 de minute”, a explicat marcatorul golului suedezilor.

Malmo – CFR Cluj LIVE VIDEO. Când se joacă meciul transmis de Digi Sport, Telekom Sport și Look TV

Malmo – CFR Cluj LIVE STREAM ONLINE pe Digi Sport, Telekom Sport și Look TV. 

Nici antrenorul lui Malmo nu se aşteaptă ca CFR să predea armele: “O victorie importantă pentru noi, dar mai avem încă un meci, astfel că nu s-a decis nimic. Avem în faţă o echipă bună, experimentată care poate marca în deplasare pentru că are jucători cu calitate individuală”, a spus la finalul partidei tur antrenorul suedezilor, Uwe Rosler. Malmo-CFR Cluj se joacă miercuri, 1 august, de la ora 20:15.

Malmo – CFR Cluj LIVE STREAM ONLINE pe Digi Sport 1

De partea cealaltă, CFR Cluj a suferit un cutremur după înfrângerea cu trupa suedeză. Antrenorul Edi Iordănescu a fost demis de către conducerea trupei din Gruia după numai 3 meciuri, o victorie în Supercupa României, cu U Craiova, un egal pe teren propriu în Liga 1, în compania lui FC Botoşani, şi înfrângerea cu Malmo.

În locul lui Iordănescu, pe banca celor de la CFR Cluj a sosit fostul tehnician al ardelenilor, Toni Conceicao. La primul meci în noul său mandat, echipa condusă de Conceicao nu a reuşit decât un egal, scor 0-0, pe terenul celor de la Dunărea Călăraşi.

Ne-am creat multe ocazii şi sunt mulţumit de evoluţia echipei din repriza a doua. Trebuie să începem să câştigăm, suntem încă la începutul campionatului. Trebuie să fim mai calmi, rezultatul cu Malmo nu a fost bun, dar eu am încredere în jucători”, a declarat Antonio Conceicao la finalul meciului din etapa a 2-a a Ligii 1 Betano.

Malmo – CFR Cluj LIVE ONLINE pe Digi Sport, Telekom Sport si Look TV

În schimb, Malmo a bifat al patrulea succes consecutiv, înaintea duelului cu CFR Cluj. Trupa condusă de Uwe Rosler a câştigat cu 2-1 meciul jucat împotriva celor de la  Norrkoping. Rosenberg, în minutul 6 (din penalty) şi Rieks, în minutul 65, au marcat pentru campioana Suediei, care astfel a ajuns pe locul 6 în clasament, cu 25 de puncte, la opt puncte în spatele liderului AIK Stockholm.

Malmo – CFR Cluj LIVE TEXT – cote și ponturi la pariuri sportive

După victoria din meciul tur, Malmo este mare favorită la calificare la casele de pariuri. Astfel, tipsterii oferă o cotă de 1.20 pentru o calificare a suedezilor, în timp ce CFR Cluj are o cotă de 4.50. În ceea ce priveşte meciul retur, Malmo are o cotă de 2.05 la victorie, egalul îţi aduce 3.40 ori mai mult decât investeşti, în timp ce o victorie a CFR-ului este cotată cu 3.90.