Malul Jiului, transformat în groapă de gunoi

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
29/07/2016, 11:45
Malul Jiului, transformat în groapă de gunoi

Malul Jiului este sufocat de gunoaie la ieşirea din Craiova. Resturi menajere, materiale de construcţie şi mobilier sunt aruncate la câţiva metri de apele râului. Garda de Mediu a aflat problema de la reporterul Digi24 şi, chiar dacă până acum nu a dat amenzi, promite că mizeria dispare într-o săptămână.

Cei care fac o plimbare pe malul Jiului au parte de un peisaj dezolant. Sunt gunoaie peste tot, resturi menajere, peturi, moloz. „Aruncate la întâmplare tot felul de bidoane, de saci de nailon, polietilenă şi e mizerie mare,” se plânge un localnic. ”O ladă de gunoi.

Am văzut, eu nu merg şi eu la plaja, să fac o baie în Jiu, şi ce e acolo e dezastru,” adaugă altul. Cei care ar trebui sa aiba grijă ca malul Jiului să fie curat spun că se fac periodic controale, dar până acum nu prins pe nimeni care să arunce gunoiul.

Sursa: digi24

Ştirea MOMENTULUI

Alibec s-a înjurat cu fanii după eliminarea din meciul cu Dunărea Călărași. Ce amendă va primi

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×