ADVERTISEMENT
Hotnews

GRAVIDĂ la 11 ani, MAMĂ la 12, PREMIANTĂ la 13!

Cea mai tânără mămică din Marea Britanie, care a rămas gravidă la doar 11 ani, s-a întors la şcoală la doar şase săptămâni după ce a născut, iar acum e premiantă: are cel mai mari...
Autor: Ionuţ Cataramă | 28.07.2015 | 08:00
GRAVIDĂ la 11 ani, MAMĂ la 12, PREMIANTĂ la 13!

Cea mai tânără mămică din Marea Britanie, care a rămas gravidă la doar 11 ani, s-a întors la şcoală la doar şase săptămâni după ce a născut, iar acum e premiantă: are cel mai mari note din clasă.

ADVERTISEMENT

Povestea fetiţei care a devenit mamă la doar 12 ani şi trei luni încă ţine prima pagină a ziarelor idn Regat. Deşi identitatea ei nu a fost făcută publică, povestea ei continuă să facă furori. La 11 ani a rămas însărcinată cu un băiat de 12 ani, iar în aprilie anul trecut a născut. După doar şase săptămâni s-a întors la şcoală, unde i-a uimit pe profesori, obţinând cele mai mari note la învăţătură.

“Este foarte bine. Faptul că are un copil a maturizat-o , însă este în continuare şi ea un copil. I-a fost greu la început, pentru că era ţinta glumelor”, a declarat o sursă pentru tabloidul The Sun.

ADVERTISEMENT

Adolescenta e îndrăgostită nebuneşte de tatăl copilului ei, care are acum 15 ani, însă cei doi locuiesc separat, fiecare la casa lui, în acelaşi bloc, fiind prea tineri ca să trăiască pe cont propriu. Când adolescenta se află la cursuri, micuţa e îngrijită de bunica sa, care are doar 28 de ani şi care nu se poate înţelege deloc cu părinţii băiatului, între ei fiind un adevărat război!

Sursa:  libertatea.ro

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!