Life

Mama Alexandrei Duli sare în apărarea concurentei Survivor: „E nebunatica mea”. Ce le transmite criticilor

După ce fanii Survivor România și-au expus punctul de vedere conform căruia Alexandra Duli ar trebui să părăsească insula, mama concurentei a sărit în apărarea fiicei sale.
12.04.2022 | 17:51
Mama Alexandrei Duli sare in apararea concurentei Survivor E nebunatica mea Ce le transmite criticilor
Mama Alexandrei Duli își apără fiica în fața comentariilor răutăcioase. Foto: Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Alexandra Duli a fost propusă spre eliminare de către Blaze, iar fanii emisiunii Surivor România și-au exprimat pe rețelele sociale dorința ca aceasta să plece acasă. Mama fostei Războinice și-a apărat fiica în emisiunea lui Cătălin Măruță și a încercat să justifice comportamentul acesteia.

Mama Alexandrei Duli de la Survivor România își apăra fiica în fața celor care o critică

Alexandra Duli este cu un pas mai aproape să plece de la Survivor România după ce Blaze a propus-o spre eliminare. Ramona, mama concurentei, a intervenit, prin apel video, în emisiunea lui Cătălin Măruță pentru a-și susține fiica.

ADVERTISEMENT

Femeia nu-și dorește ca parcursul tinerei în competiție să se încheie atât de repede. Mai mult, a venit cu justificări pentru comportamentul Alexandrei Duli și le-a răspuns celor care o critică. 

„Eu am mari emoții pentru că știu cum se simte ea acolo. Nu contează dacă ea iese sau rămâne. Mi-ar părea foarte bine ca ea să rămână în continuare.

ADVERTISEMENT

Are foarte multe de demonstrat. Eu sunt mândră de ce a reușit să facă acolo. Sunt foarte impresionată. 

Ea își spune întotdeauna punctul de vedere, nu se ascunde. Este foarte naturală. Ea așa e. Ce vedeți acolo, așa găsiți și acasă. Ea e nebunatica mea”, a spus Ramona, mama Alexandrei Duli.

ADVERTISEMENT

Ce o deranjează cel mai tare dintre toate lucrurile spuse despre Alexandra Duli?

Mama concurentei Survivor România este de părere că nimeni nu este în măsură să-i critice pe cei aflați în competiție deoarece acolo se petrece mai mult decât ce se vede la televizor.

Dintre toate lucrurile spuse despre Alexandra Duli, pe Ramona o deranjează comentariile legate de bustiera albă a fiicei sale, dar și faptul că este pusă la zid din pricina accentului său.

ADVERTISEMENT

„Sunt un pic și amuzante, cele cu bustiera, în primul rând. Alexandra nu este rea, dar lumea care nu o cunoaște, probabil, o consideră rea. Ea tot timpul a spus ce a avut de spus. 

Nu vorbește bine română, este adevărat. Noi suntem aici de când ea avea 8 ani. Terminase 4 clase. Nu avem prieteni români. Singura cu care vorbește română sunt eu”, a explicat mama Alexandrei Duli.

ADVERTISEMENT