News

Mama Alexandrei Măceșanu a dezvăluit ultima conversație cu fiica sa: „Am sunat-o de la serviciu”

06.09.2019 | 10:43
Mama Alexandrei Macesanu a dezvaluit ultima conversatie cu fiica sa Am sunato de la serviciu

Mama Alexandrei Măceșanu a povestit cum a decurs ultima conversație cu fiica ei și ce i-a spus aceasta la telefon. Tudorița a declarat pentru România TV că a sunat-o pe fată în ziua dispariției, la ora 09:05 dimineața când a întrebat-o dacă s-a pregătit pentru dansurile populare și dacă a găsit bănuții pe care i-i lăsase în casă.

Mama Alexandrei Măceșanu a vorbit cu fiica ei în ziua dispariției

Fata i-a spus că este bine și era încântată să plece la repetiții. Alexandra trebuia să se vadă cu un băiat, un coleg de la dansurile populare, în ziua dispariției. Mama fetei spune că ultimele cuvinte pe care i le-a adresat Alexandra au fost că va avea grijă de ea. Tot în declarațiile făcute la postul de știri, Tudorița Măceșanu a mai spus că poliția este în mare parte de vină pentru că fata ei nu a apărut nici până în ziua de azi, familia refuzând ipoteza că aceasta ar fi moartă.

„Când a plecat eu eram la serviciu. Nu am mai ştiut dacă ea a ajuns la Caracal. Urma să se întâlnească cu un băiat şi apoi să se ducă la repetiţie la dansuri. Dar când a fost să sune băiatul respectiv, nu s-au întâlnit. Ea nu a mai răspuns la telefon. Seara când am venit de la serviciu şi am văzut că nu a ajuns acasă am început să mă îngrijorez”, a declarat mama Alexandrei Măceșanu.

mama alexandrei măceșanu
Alexandra Măceșanu ar putea fi declarată, oficial, moartă, chiar astăzi. Sursa foto: viva.ro

Tudorița Măceșanu: „I-am spus: te pupă mami, să ai grijă ce faci”

„Am sunat-o la 9.05 de la serviciu şi am întrebat-o: ‘ce faci, mami?’ ‘mă pregătesc’. ‘bine mami, ai găsit bănuţii?’ – că eu îi lăsam bani; ‘da, mami, i-am găsit’. Am întrebat-o ce face cea mică şi i-am spus: ‘te pupă mami, să ai grijă ce faci’. Exact aşa i-am spus. Aşa îi spuneam mereu. A răspuns: ‘bine mami, o să am grijă’. Aşa s-a încheiat”, a mai spus femeia extrem de îndurerată.