News

Mama Alexandrei Măceșanu face noi declarații: “Inima îmi spune că este în viață”

27.07.2019 | 13:34
Mama Alexandrei Macesanu face noi declaratii Inima imi spune ca este in viata

Mama tinerei Alexandra Măceșanu a făcut primele declarații despre cazul care a șocat România! Femeia încă mai speră că fiica ei este în viață, undeva, și că nu ar fi căzut victimă posibilului criminal în serie din Caracal, suspectat că ar fi ucis mai multe tinere.

Mama Alexandrei Măceșanu a făcut primele declarații

„Inima îmi spune că trăiește, că este în viață. Nu știu. Până nu iese testul ADN, nu știu. Nu pot trece pe acolo (locuința suspectului din Caracal, Gheorghe Dincă – n.red)”, a spus femeia. În vârstă de numai 15 ani, Alexandra Măceșanu a făcut tot posibilul pentru ca criminalul în serie din Caracal să fie prins înainte să facă și alte victime.

Alexandra a sunat la 112 chiar din curtea ucigaşului. Nu o dată, ci de trei ori! Fata a spus că a fost răpită şi că are nevoie de ajutor. S-au cerut date de la STS, care a identificat aria în care s-ar fi aflat aceasta. Poliţia însă a anunţat în mod oficial că a primit trei locații greşite.

Declarații mama Alexandra Macesanu
Declarații mama Alexandra Macesanu

Suspectul nu recunoaște nimic

Abia la a patra adresă la care au ajuns polițiștii a fost cea în care se afla tânăra răpită și violată. În spațiul public au ajuns informații tulburătoare. Se pare că polițiștii care au ajuns la poarta mecanicului criminal au auzit țipetele disperate ale fetei, însă nu au intervenit deoarece nu au avut mandat de percheziție!

Aceștia au intrat în domiciliul respectiv, însă au intrat cu câteva ore prea târziu. Fata se pare că fusese ucisă și, probabil tranșată și arsă în spatele curții.

DIICOT Craiova a dispus reţinerea pentru 24 de ore a inculpatului Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal suspectat de uciderea adolescentei de 15 ani din localitatea Dobrosloveni, judeţul Olt, acesta urmând a fi prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. Gheorghe Dincă, bănuit că le-a ucis pe fetele din Caracal, nu recunoaște nimic din cele întâmplate.