Life

Mama Andreei Bălan a izbucnit în lacrimi: „Viața noastră nu a fost ușoară”

Mama Andreei Bălan a izbucnit în lacrimi atunci când a auzit noua melodie lansată de fiica ei.
29.10.2021 | 16:06
Mama Andreei Balan a izbucnit in lacrimi Viata noastra nu a fost usoara
Mama Andreei Bălan a izbucnit în lacrimi: „Viața noastră nu a fost ușoară” Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Andreea Bălan a lansat o nouă melodie de curând, iar mama ei a izbucnit în plâns atunci când a auzit versurile. Piesa este inspirată din viața cântăreței și se numește „Soare după nori”.

În ultimul an, vedeta a încercat să fie cât mai discretă atunci când a fost vorba de viața ei personală. Andreea Bălan a trecut prin multe în ultimii doi ani, dar și pe parcursul vieții, așa că și-a transpus sufletul pe masă printr-o piesă emoționantă.

ADVERTISEMENT

Valeria Bălan i-a fost alături artistei în cele mai dificile momente, iar melodia nouă a emoționat-o profund. Jurata de la Te Cunosc de Undeva a postat pe rețelele sociale reacția celei care i-a dat viață.

Mama Andreei Bălan a izbucnit în lacrimi

După ce a văzut videoclipul melodiei „Soare după nori”, mama Andreei Bălan nu s-a mai abținut și a început să plângă. Femeia și-a amintit de toate greutățile prin care ea și fiica ei au trecut de-a lungul timpului.

ADVERTISEMENT

„Plângi? De ce plângi? Te-ai emoționat?”, a întrebat-o Andreea Bălan pe mama ei.

Valeria Bălan a fost atinsă profund de versurile și de videoclipul melodiei, care i-au amintit de toate momentele dificile din viața ei și a cântăreței.

„E viața noastră, pur și simplu. E viața ta. Te răscolește, îți aduce aminte de toată viața noastră care nu a fost ușoară”, a răspuns aceasta.

ADVERTISEMENT

După aceea, Andreea Bălan i-a dezvăluit mamei sale că și ea a plâns atunci când a văzut videoclipul piesei, pentru prima dată.

Mama Andreei Bălan
Mama Andreei Bălan, în lacrimi, după ce a văzut videoclipul noii piese lansate de Andreea Bălan. Sursa foto: Instagram

Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit

După mai bine de un an de relație, Andreea Bălan și Tiberiu Argint s-au despărțit. Cei doi ar fi pus capăt poveștii lor de dragoste în luna septembrie, după cum au relatat surse din anturajul artistei pentru cancan.ro.

ADVERTISEMENT

Artista și fostul partener ar fi avut mai multe probleme în cuplu și nu s-ar mai fi înțeles, așa că ar fi luat decizia de a încheia relația.

În martie 2020, Andreea Bălan și George Burcea s-au despărțit, după aproape jumătate de an de la nuntă. Cântăreața a trecut prin clipe dificile de atunci, însă și-a găsit liniștea în brațele lui Tiberiu Argint. În prezent, se pare că artista este singură.

ADVERTISEMENT