Life

Mama Andreei Raicu, infectată cu coronavirus: „Nu am văzut-o 3 săptămâni”

13.10.2020 | 10:22
Mama Andreei Raicu infectata cu coronavirus Nu am vazuto 3 saptamani
ADVERTISEMENT

Andreea Raicu a trecut prin momente grele din cauza coronavirusului. Mama fostei prezentatoare de la Prima TV s-a infectat în urmă cu trei săptămâni, iar vedeta a simțit nevoia să descrie experiența prin care a trecut.

Mama Andreei Raicu, spitalizată cu coronavirus

Andreea a dezvăluit într-un videoclip postat pe contul personal de Instagram că i-a fost foarte greu pentru că și-a făcut tot felul de gânduri, însă a avut mereu încredere în medicii pe mâna cărora a ajuns mama ei.

ADVERTISEMENT

Fosta realizatoare de emisiuni a spus că înțelege mai bine ca niciodată ce înseamnă acest virus, iar sentimentul cu care s-a luptat în tot acest timp a fost cel de frică.

Mama vedetei se va reîntoarce acasă peste câteva zile, chiar de ziua ei, după cum a spus Raicu în filmare.

ADVERTISEMENT

„Mama mea a fost testata pozitiv cu noul coronavirus , acum 3 săptămâni. Deși nu îmi este foarte ușor să vorbesc despre acest subiect și despre ceea ce am simțit în momentul în care am aflat, și despre ceea ce încă simt, am considerat că este de datoria mea să fac aceasta informație publica”, a relatat Andreea Raicu.

Vedeta a trăit cele mai crunte săptămâni din viața ei

„Cele 2 săptămâni în care mama a fost spitalizată au fost printre cele mai crunte săptămâni din viață mea, cu foarte multa frica și foarte imprevizibile – la fel că acest virus. Stiu că acest mesaj vă atrage și comentarii negative, dar realitatea celor trei săptămâni prin care am trecut atât eu, cât și mama, mă face să mă gândesc acum doar cu recunoștință pentru că am depășit acest moment și față de personalul Spitalului Victor Babeș”, a adăugat fosta prezentatoare a reality-show-ului Big Brother.

ADVERTISEMENT

Bruneta le-a mulțumit doctorilor pentru tot ceea ce au făcut pentru mama ei, dar și pentru ceilalți pacienți internați, remarcând profesionalismul lor.

„Nu am văzut-o pe mama de trei săptămâni, dar stiu că reîntoarcerea acasă este cel mai frumos cadou pe care putea să îl primesca de ziua ei, care va fi peste câteva zile”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Totodată și-a îndemnat fanii să poarte mască pentru a se proteja, căci infectarea cu coronavirus a devenit o adevărată loterie.

ADVERTISEMENT