Life

Mama Cleopatrei Stratan, apariție rară pe rețelele sociale. Cum s-a îmbrăcat la nunta fiicei

Mama Cleopatrei Stratan a avut o apariție rară pe rețelele sociale. Rodica Stratan s-a fotografiat alături de fiica ei și de partenerul ei de viață, Edward Sanda.
24.08.2021 | 11:20
Mama Cleopatrei Stratan aparitie rara pe retelele sociale Cum sa imbracat la nunta fiicei
ADVERTISEMENT

Mama Cleopatrei Stratan a avut o apariție impunătoare la nunta fiicei sale. Soția lui Pavel Stratan este o prezență foarte discretă și se ține cât mai departe de lumina reflectoarelor.

De data aceasta, mama artistei a făcut o excepție și s-a fotografiat alături de soț, fiica lor și de Edward Sanda, alături de părinții mirelui.

ADVERTISEMENT

Mama Cleopatrei Stratan, apariție impunătoare la nunta fiicei

Mama Cleopatrei Stratan s-a lăsat fotografiată la nunta fiicei sale și a lui Edward Sanda. Deși este o prezență extrem de discretă în spațiul public, Rodica Stratan a acceptat să apară într-o poză de grup la această ocazie specială.

Cleopatra Stratan și partenerul ei de viață s-au cununat religios în weekend-ul care tocmai a trecut. Ceremonia a avut loc la Chișinău și au fost prezente rudele și persoanele apropiate ale celor doi îndrăgostiți.

ADVERTISEMENT

Edward Sanda este cel care a postat fotografia de grup de la ceremonia religioasă. Mama Cleopatrei Stratan a purtat o rochie până la genunchi, având un imprimeu închis la culoare.

Aceasta a purtat și un batic în timpul ceremoniei, dar a renunțat la el atunci când a făcut poze. În poza de grup, Rodica Stratan se află chiar lângă ginerele ei.

ADVERTISEMENT
Nunta Cleopatrei Stratan
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, alături de părinții lor. Sursa foto: Instagram

Fanii au reacționat imediat la postare, care are peste 29.000 de aprecieri. Internauții au avut numai cuvinte de laudă la adresa cuplului, după cum se vede în comentarii:

„Doamne ajuta, sunteți atât de simpli, chiar un exemplu pentru toți. Simplitatea hainelor va da mult mai multa frumusețe decât toate fițele din lume. Bravo!”

ADVERTISEMENT

„Felicitări pentru acest pas foarte important! Domnul să vă aibă în pază și să vă dea copii frumoși si sănătoși!”, „Cât de simplu și frumos, Dumnezeu să vă fie călăuzitor în noua viață împreună!”

Cleopatra Stratan a vorbit despre relația cu mama ei

Cu ceva timp în urmă, Cleopatra Stratan a vorbit despre relația pe care o are cu mama ei. Artista le-a dezvăluit fanilor că cea care i-a dat viață este mereu alături de ea, chiar dacă preferă să nu apară în public.

Tânăr a mai spus că are o relație foarte specială cu mama ei, care îi este și cea mai bună prietenă.

„Mama mă susține, așa cum a fost tata, așa a fost și mama, chiar dacă nu se expune în față reflectoarelor, e întotdeauna cu mine. Am o relație foarte specială cu mama”, a declarat cântăreața pentru click.ro.

ADVERTISEMENT