Sport

Mama copilului agresat de Cristiano Ronaldo după Everton – Manchester United 1-0, mărturie emoționantă: ”Fiul meu e autist, era la primul lui meci!”. Anunțul portughezului. Video

Cristiano Ronaldo și-a ieșit din minți după eșecul lui Manchester United 0-1 cu Everton. Starul portughez a agresat un copil, iar poliția din Liverpool a deschis o anchetă.
10.04.2022 | 11:40
Mama copilului agresat de Cristiano Ronaldo dupa Everton  Manchester United 10 marturie emotionanta Fiul meu e autist era la primul lui meci Anuntul portughezului Video
Cristiano Ronaldo a agresat un copil îndrumul spre vestiare, după Everton - Manchester United 1-0. Poliția a deschis o anchetă. Sursa foto: Icon sport
ADVERTISEMENT

Vedeta echipei Manchester United Cristiano Ronaldo a digerat greu eșecul cu Everton, scor 0-1. În drum spre vestiare, portughezul a agresat un copil care venise la meci special pentru el.

Cristiano Ronaldo a învinețit un copil care venise să-l vadă jucând

Jake Harding, un copil de 14 ani, suferind de autism și dispraxie, a fost bruscat de Cristiano Ronaldo, în timp ce fotbalistul se îndrepta spre vestiare la finalul partidei Everton – Manchester United 1-0.

ADVERTISEMENT

Tânărul se afla pentru prima oară pe un stadion de fotbal și era acolo special pentru a-l urmări pe Cristiano Ronaldo, al cărui fan este.

Mama copilului a povestit pe rețelele de socializare cum s-a derulat nefericitul incident și suferința prin care a trecut fiul ei, care s-a ales cu o mână învinețită după atacul portughezului.

ADVERTISEMENT

”La finalul partidei, jucătorii lui Man United au început să iasă de pe teren. Eram chiar lângă tunelul pe unde au trecut ei. Fiul meu îi filma pe toți. Și-a coborât telefonul pentru că Ronaldo și-a tras jambiera în jos și piciorul îi sângera. Și-a coborât telefonul să vadă ce s-a întâmplat, fără să-i vorbească.

Când Ronaldo a trecut pe lângă fiul meu, cu un temperament teribil, teribil, i-a zdrobit telefonul din mâna și a continuat să meargă. Puteți vedea după vânătaie că a fost lovit. Pur și simplu nu pot să cred că vorbesc despre asta. Am început să plâng, eram zdruncinată, Jacob era complet șocat, este autist și are și dispraxie, așa că nu a înțeles cu adevărat ceea ce se întâmpla până când a venit acasă.

ADVERTISEMENT

Este foarte supărat din cauza asta și îl descurajează complet să meargă din nou la meci. Acesta este primul meci de fotbal la care a fost și asta s-a întâmplat. Am avut o zi absolut strălucitoare până în ultimele secunde când au ieșit de pe teren jucătorii de la Manchester United.

A stricat complet ziua și ne-a lăsat un gust amar. Este un idol (Cristiano Ronaldo – n.r.). Da, nu este de la Everton, dar îți place cine îți place, iar Ronaldo este un jucător mare. Pentru fiul meu Ronaldo este o icoană. Copilul meu este un băiat autist și a fost agresat de un jucător de fotbal, așa văd eu lucrurile, ca mamă”, a scris Sarah Kelly pe rețelele de socializare, citată de givemesport.com.

ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și-a cerut scuze, poliția a deschis o anchetă

La câteva ore de la incident Cristiano Ronaldo și-a cerut scuze public, postând un mesaj pe contul personal de Instagram și i-a oferit copilului agresat o excursie pe Old Trafford.

”Nu este niciodată ușor să faci față emoțiilor în momente dificile, cum a fost cel cu care ne confruntăm. Cu toate acestea, trebuie să fim întotdeauna respectuoși, răbdători și să dăm exemplu tuturor tinerilor care iubesc jocul frumos.

Aș dori să-mi cer scuze pentru izbucnirea mea și, dacă este posibil, aș dori să invit acest suporter să urmărească un meci la Old Trafford, în semn de fair-play și sportivitate”, a scris Cristiano Ronalod.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Între timp, poliția din Merseyside (Liverpool) a deschis o anchetă și cere ajutorul martorilor care au asistat pe incident pentru a stabili cu exactitate dacă starul portughez a comis o infracțiune.

”Putem confirma că menținem legătura cu Manchester United Football Club și Everton FC în urma unor informații despre un presupus atac la meciul de fotbal Everton vs Manchester United de astăzi (sâmbătă, 9 aprilie 2022 – n.r.) care a avut loc pe stadionul Goodison Park.

În timp ce jucătorii părăseau terenul s-a raportat că un băiat a fost agresat de unul dintre jucătorii echipei oaspete. Am deschis o anchetă, iar ofițerii noștri lucrează în prezent cu clubul de fotbal Everton pentru a urmări înregistrările video și discută cu martori ai incidentului pentru a stabili dacă a avut loc o infracțiune.

Oricine are informații despre acest incident este rugat să contacteze biroul de reclamații al Poliției din Merseyside, sau prin orice mijloace de comunicare”, se arată în comunicatul poliției din Merseyside (Liverpool).

ADVERTISEMENT