News

Mama copilului bătut cu bestialitate de propriul unchi rupe tăcerea: „Nu trebuie să faci așa ceva”

08.02.2021 | 16:39
Mama copilului batut cu bestialitate de propriul unchi rupe tacerea Nu trebuie sa faci asa ceva
ADVERTISEMENT

Mama băiatului de 13 ani ajuns la spital după ce a fost agresat de propriul unchi într-un parc din Hunedoara condamnă gestul bărbatului și susține că nu este prima dată când are un astfel de comportament.

Potrivit spuselor sale, individul, pe numele căruia a fost întocmit dosar penal pentru lovire și alte violențe, și-ar fi bătut în nenumărate rânduri și soția, fără să-i pese că este însărcinată.

ADVERTISEMENT

Din fericire, copilul trântit la pământ chiar de omul care ar fi trebuit să aibă grijă de el a scăpat doar cu o fractură craniană minoră și nu necesită transferul la o altă unitate sanitară. Va rămâne, însă, sub supravegherea medicilor în următoarele zile.

Prima reacție a mamei copilului bătut cu bestialitate de propriul unchi într-un parc din Hunedoara

Eu l-am întrebat dacă îl doare ceva şi mi-a spus: atâta mami, mă doare spatele. Din câte am auzit, el e la pârnaie. Este bărbatul soră-mii. Pe soră-mea a bătut-o, dar asta e treaba lor.

ADVERTISEMENT

Eu zic de copil că s-a dus în parc, s-a certat cu vărul său şi de acolo a pornit tot. Mi-a zis că nu mai ştie nimic, că s-a trezit la spital.

Acum am dat declaraţie şi poliţia a spus că totul e în funcţie de cum se simte copilul şi mergem în judecată. Aştept să iasă tatăl lui de la lucru şi să mergem la spital.

ADVERTISEMENT

M-a afectat mult, nu mi se pare aşa normal. Copilul e un pic cam rău, dar nu trebuie să faci aşa ceva”, a declarat mama băiatului, conform Observator.net.

Incidentul s-a petrecut duminică după-amiază, într-un parc din Hunedoara. După o ceartă cu verișorul său, băiatul de 13 ani a fost trântit la pământ chiar de propriul unchi.

ADVERTISEMENT

Identificat pe baza imaginilor surprinse de camerele de supraveghere din zonă și dus la audieri, bărbatul le-a declarat polițiștilor că i-a văzut pe cei doi copii certându-se și a vrut să le aplice o corecție. S-a ales, în schimb, cu dosar penal pentru lovire și alte violențe.

ADVERTISEMENT
Tags: