ADVERTISEMENT
News

Mamă de 26 de ani, ucisă în timp ce-și plimba copilul în cărucior. Tragedia, produsă în Belgia

O mamă de 26 de ani din Belgia a fost ucisă în timp ce-și plimba copilul în cărucior, pe stradă.
Autor: Adrian Baciu | 31.05.2021 | 22:19
Mamă de 26 de ani, ucisă în timp ce-și plimba copilul în cărucior. Tragedia, produsă în Belgia
Mamă de 26 de ani, ucisă în timp ce-și plimba copilul în cărucior. Tragedia, produsă în Belgia. Sursa foto: Colaj Fanatik

Bruxelles, Capitala Uniunii Europene, este în stare de șoc după o crimă terifiantă care s-a petrecut duminică seara.

ADVERTISEMENT

O mamă de doar 26 de ani, care își plimba bebelușul în cărucior pe o stradă din Evere, a fost ucisă.

Mamă de 26 de ani din Belgia, ucisă în timp ce-și plimba copilul în cărucior

Din informațiile oferite de presa din Belgia, femeia a fost înjunghiată în zona gâtului cu un obiect ascuțit, scrie publicația VRT.be.

Atacul s-a produs duminică 30 mai, în jurul orei 19:40, în timp ce tânăra se plimba cu bebelușul ei aflat într-un cărucior pe o stradă din Evere, una dintre cele 19 comune care compun capitala Belgiei.

ADVERTISEMENT

Femeia a decedat la spital din cauza loviturilor care i-au fost aplicate, potrivit unui comunicat al Parchetului din Bruxelles.

Din fericire, bebelușul, în vârstă de o lună, nu a fost rănit. ”Copilul este în siguranță și e sănătos”, au anunțat cei de la Poliție.

Un martor din zonă a povestit ce a văzut. ”După ce am plecat de acasă, un bărbat alergând se apropie de mine îmi spune: n-ai văzut pe cineva îmbrăcat în negru? Eu zic: nu domnule, ce se întâmplă? Bărbatul, panicat, îmi spune: vino cu mine. Mă duc mai departe și văd pe jos un cărucior plin de sânge.

ADVERTISEMENT

Apoi, văd o femeie cu gâtul tăiat pe caldarâm și bebelușul care plângea”, povestește cetățeanul.

În cursul serii de duminică a fost reținut un suspect. Acesta a fost plasat în arest preventiv și urmează să fie audiat.

ADVERTISEMENT

Cine ar fi ucigașul femeii din Belgia, conform martorilor

O altă publicație din Belgia, Redactie24, care citează martori din zona crimei, scrie că ucigașul ar fi fostul soț al femeii.

Investigațiile în acest caz sunt în curs, se arată într-un comunicat al parchetului belgian, care nu a furnizat informații referitoare la posibilele motivații ale crimei.

ADVERTISEMENT

Edilul din Evere, Ridouane Chahid, a prezentat condoleanțe familiei victimei: ”Decesul acestei mame a trei copii este o dramă pentru familia sa, pentru apropiați și pentru comunitatea din Evere.

Suntem alături de ei și le vom oferi tot sprijinul necesar. Asistenții sociali din zona noastră și polițiștii vor fi alături de familie în aceste momente dureroase”, a comunicat primarul.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT