Life

Mama Deliei, probleme după operația la mână! Recuperarea este grea pentru Gina Matache

29.09.2020 | 23:59
Mama Deliei probleme dupa operatia la mana Recuperarea este grea pentru Gina Matache
ADVERTISEMENT

Mama Deliei a trecut printr-o operație complicată în urmă cu un an. Gina Matache, mama îndrăgitei cântărețe, a avut probleme și a trebuit să se opereze la mână.

Potrivit spynews.ro, Gina Matache s-a confesat că recuperarea de după operație este foarte grea și că nici până în ziua de astăzi nu s-a vindecat complet. Aceasta nu a scăpat nici acum de probleme.

ADVERTISEMENT

Mama Deliei a trecut prin momente dificile, iar efectele operației se simt chiar și acum. Recuperarea este un chin pentru ea și starea ei de sănătate nu este chiar perfectă.

Mama Deliei, probleme după operația la mână

Gina Matache este o femeie apreciată în lumea showbiz-ului și o artistă dedicată. Este o mamă perfectă, la care mulți visează, dar și o bunică fericită, având nepoți cu care își petrece timpul regulat.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, problemele nu dispar din viața ei. Starea ei de sănătate nu este tocmai bună în acest moment din cauza operației prin a trecut acum un an.

Invitată în platoul emisiunii “Showbiz Report”  din această seară, Gina Matache a vorbit despre problemele prin care este nevoită să treacă. La aproape un an de la operație, aceasta a mărturisit că greul nu a trecut complet.

ADVERTISEMENT

Mama Deliei a spus că nu are sensibilitate la unele degete ale mâinii operate și că simțul tactil nu i-a revenit complet. Artista încearcă să-și păstreze starea de bine și speră că lucrurile se vor îndrepta în viitorul apropiat.

“Nici acum nu pot să mă laud. Nu e ceea ce mă așteptam eu. Mă așteptam ca mâna să funcționeze în parametri normali. Se pare că așa va rămâne… Nu prea pot să folosesc mâna foarte bine.

ADVERTISEMENT

Primele degete… nu știu ce prind, nu am sensibilitate la ele. Ceva nu e bine, dar încerc să nu mă mai gândesc, poate durează mai mult recuperarea”, a declarat artista la “Antena Stars”.

Lucrurile nu sunt, totuși, chiar atât de negre în viața artistei. Gina Matache își petrece timpul cu nepoții ei, iar aceștia o ajută să se deconecteze de la problemele pe care le are cu recuperarea.

“Acum, în octombrie, am făcut un an de la operație și nu e în regulă. Copiii mă fac să nu mai simt dureri”, a adăugat artista.

Mama cântăreței își iubește foarte mult nepoții și susține că familia o ajută să mai uite de durerile provocate de recuperare. Artista speră ca lucrurile să revină la normal și să aibă o stare de sănătate bună.

ADVERTISEMENT
Tags: