Life

Mama Denisei Răducu, acuzații extrem de grave la adresa fostului impresar al cântăreței, legate de banii acesteia: „A prostit-o”

14.12.2020 | 10:16
Mama Denisei Raducu acuzatii extrem de grave la adresa fostului impresar al cantaretei legate de banii acesteia A prostito
Mama Denisei Răducu, confesiuni dureroase la trei ani de la moartea artistei. În dreapta, cântăreața, alături de fostul impresar, Liviu Dovleac. Foto: wowbiz.ro/ libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Mama Denisei Răducu face acuzații extrem de grave la trei ani de la moartea îndrăgitei maneliste. Doamna Geta Marian a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre adevărata relație dintre fiica ei și fostul impresar, Liviu Dovleac, pe care îl acuză că ar fi furat-o pe artistă.

Trei ani s-au scurs de la moartea Denisei Răducu, iar în tot acest timp regretele au fost permanente în sufletele tuturor celor care au cunoscut-o și iubit-o pe cântăreață.

ADVERTISEMENT

Una dintre controversele iscate după moartea Denisei a fost legată de banii pe care îi avea aceasta. Geta Marian, mama cântăreței decedate în 2017, îl acuză pe fostul ei impresar, Liviu Dovleac, că ar fi mătrășit banii acesteia.

Mama Denisei Răducu, acuzații grave la adresa lui Liviu Dovleac

Impresarul s-ar fi băgat inclusiv în viața personală a manelistei, aceasta fiind controlată la fiecare pas. Mama artistei susține astăzi că Dovleac a prostit-o de foarte multe ori pe fiica ei, indiferent de concertele sau evenimentele pe care le-au contractat.

ADVERTISEMENT

Când era pe patul de moarte, Denisa i-a făcut mamei sale o confesiune dureroasă și i-a spus că Liviu i-ar fi luat în jur de 80.000 de euro și că se comporta foarte urât cu ea.

„Liviu i-a luat 80.000 de euro”

„A prostit-o și a luat-o la toate evenimentele. Nici nu știți prin câte a trecut, Liviu îi vorbea foarte urât… Ca să nu mai spun că el cheltuia banii prin cazinouri. Iar Denisa, din toată munca ei, s-a ales doar cu o garsonieră la București, pe care a mobilat-o.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Liviu i-a luat și 80.000 de euro, asta mi-a spus fata mea când era pe patul de moarte”, a declarat Geta Marian în interviul pentru FANATIK.

Legat de faptul că Liviu se opunea ca Denisa să se apropie de vreun bărbat, mama cântăreței a declarat următoarele: „M-am dus cu ei la o biserică să mă rog și eu să-și găsească copilul meu o soartă bună și el a spus nu. Cum se mai descurcă el fără Denisa? Mi-amintesc că ei îi tremurau buzele atunci. Și gândiți-vă că ei au crescut împreună”.

ADVERTISEMENT

Interviul emoționant cu mama Denisei Răducu îl puteți citi în integralitate aici.