News

Mamă din Ilfov, filmată în timp își agresează fiica. Copila este lovită, amenințată cu moartea și tunsă forțat

O mamă din Ilfov a fost filmată în timp își agresează fiica de 16 ani. Copila este lovită, amenințată cu moartea și tunsă forțat. Agresiunea s-a produs în casa familiei.
04.10.2021 | 20:01
Mama din Ilfov filmata in timp isi agreseaza fiica Copila este lovita amenintata cu moartea si tunsa fortat
Mamă din Ilfov, filmată în timp își agresează fiica. Copila este lovită, amenințată cu moartea și tunsă forțat. Sursa foto: libertatea.ro
ADVERTISEMENT

Un caz de-a dreptul revoltător a fost semnalat într-o locuință din județul Ilfov. O mamă a fost filmată în timp ce-și supune fiica, de 16 ani, unor serii lungi de agresiuni fizice și psihice.

Femeia o bate pe copilă, o amenință cu moartea și chiar o tunde forțat. Din primele informații, se pare că incidentul s-a produs la finalul lunii trecut, iar imaginile înregistrate de o cameră de supraveghere au ajuns pe rețelele de socializare în octombrie.

ADVERTISEMENT

Mamă din Ilfov, filmată în timp își agresează fiica. Copila este lovită, amenințată cu moartea și tunsă forțat

După ce aceste imagini au apărut în spațiul public, reprezentanții Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Ilfov s-au sesizat din oficiu.

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și violența în familie sub formă lovirilor sau alte violențe.

ADVERTISEMENT

”Au fost identificate cele două persoane din filmări, fiind vorba de o mamă, în vârstă de 46 de ani, și fiica ei, de 16 ani”, a precizat IPJ Ilfov.

IPJ Ilfov: victima nu e la risc în casa mamei

Potrivit celor de la Libertatea, în acest caz polițiștii au aplicat formularul de risc victimei, care se aplică în cazuri de violență în familie, dar au constatat că nu există ”un risc iminent” pentru fetiță.

ADVERTISEMENT

”Serviciului de Investigații Criminale din Ilfov efectuează cercetări în cadrul dosarului penal, deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rele tratamente aplicate minorului și violența în familie sub formă lovirilor sau alte violențe, urmărirea penală fiind coordonată de procurorul de caz, din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea.

În cauză s-au efectuat activități specifice în vederea administrării probatoriului, fiind totodată aplicat și formularul de risc, fără a rezulta, în cauză, un risc iminent.

ADVERTISEMENT

De asemenea, au fost informați și reprezentanții Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Ilfov, pentru efectuarea de activități din competență”, anunță cei de la IPJ Ilfov.

Filmarea cu fata bătută, una extrem de dură

Filmările în cauză, care datează din 25 septembrie, sunt extrem de dure. În imagini se vede o femeie care o agresează fizic și verbal pe fiica ei, care e acoperită într-un prosop.

În timp ce e lovită cu bestialitate, se vede corpul dezgolit al fetei. Pe înregistrare, mama agresoare mai apare cum o lovește pe fiica ei cu un pantof, de mai multe ori.

”Piei din fața mea, ordinaro” / Nu ai dat o dată cu aspiratorul, nu ai șters praful” / Nu ai dat cu mopul, piei din fața mea”, strigă aceasta.

ADVERTISEMENT