News

Mama doctoriței găsită moartă la Constanța, acuzații grave: ”Inima îmi spune că a fost maltratată, bătută”

29.04.2021 | 09:59
Mama doctoritei gasita moarta la Constanta acuzatii grave Inima imi spune ca a fost maltratata batuta
ADVERTISEMENT

La nicio săptămână de la cazul tragic de la spitalul Heka din Constanța, mama doctoriței găsită moartă în unitatea medicală face acuzații extrem de grave în direcția ginerelui său.

Femeia trăiește un adevărat coșmar în aceste zile și îl acuză pe soțul Loredanei Chircu că a decis incinerarea acesteia, în ciuda faptului că defuncta nu și-ar fi dorit așa ceva, dovadă că, în timpul vieții, a cumpărat un loc de veci.

ADVERTISEMENT

Mai mult, mama medicului este convinsă că fiica ei a trăit un adevărat calvar în căsnicie: ”Inima mea îmi spune că ea a fost maltratată, a fost bătută”, susține femeia îndoliată.

Acuzații grave după decesul doctoriței de la Constanța făcute de mama victimei

Loredana Chircu, o doctoriță de 38 de ani din Constanța, a fost găsită fără suflare în camera de gardă, duminică, 25 aprilie, înainte de prânz, a anunțat chiar spitalul privat unde fusese de gardă cu o noapte înainte.

ADVERTISEMENT

Mama medicului a lansat o serie de acuzații extrem de grave după această tragedie. Aceasta susține că Loredana era bătută și maltratată de soțul ei.

”Inima mea îmi spune că ea a fost maltratată, a fost bătută. Ea nu mi-a spus, în schimb mi-a spus fiica minoră, nepoțica, în 2019, că ”pe mami a bătut-o”. Și mi-a confirmat și o fostă vecină”, susține Mărioara Paizan, mama Loredanei Chircu, potrivit Antena 3.

ADVERTISEMENT

Totodată, femeia îndoliată susține că soțul Loredanei a decis incinerarea acesteia, în ciuda faptului că defuncta nu și-ar fi dorit așa ceva.

Mama Loredanei Chircu spune că nu a discutat cu soțul fiicei sale, pentru că acesta nu ar fi fost dispus să comunice cu ea la morgă, iar ulterior a aflat de intenția de incinerare. Femeia s-a grăbit să depună o cerere de ordonanță prin care vrea să oprească incinerarea și să o înmormânteze pe fiica sa conform tradițiilor creștine.

ADVERTISEMENT

În replică, soțul medicului decedat vine și contrazice spusele mamei Loredanei.

”Locul de veci a fost cumpărat pentru tatăl Loredanei. Tatăl Loredanei a murit acum 9 ani. Loredana a trăit cu mine în ultimii 10 ani, nu cu mama ei. Iar eu decid, pe baza a ceea ce eu și Loredana am discutat. Am luat această decizie pe baza dorinței Loredanei”, a declarat Alexandru Chircu, soțul femeii decedate.

Acuzații grave și din partea avocatei familiei îndurerate

La rândul ei, avocata doctoriței susține aceeași variantă ca a mamei, aceea că Loredana nu și-ar fi dorit să fie incinerată. Avocata spune că există un contract de concesiune pentru un loc de veci, precum și unul de servicii funerare.

Acestea ar fi fost semnate de doctoriță chiar înainte de căsătorie, iar cea care ar fi trebuit să se ocupe de înmormântare ar fi fost chiar mama ei. Aceasta acuză că ”trupul doctoriței a fost furat și dus la București”.

”Am înregistrat pe rolul Judecătoriei Constanța o acțiune, o ordonanță prezidențială prin care solicităm sistarea incinerării și, de asemenea, o acțiune de fond prin care solicităm obligarea pârâtului la respectarea voinței defunctei, Loredana Chircu, în sensul de a fi înhumată creștinește.

Trupul neînsuflețit al doamnei doctor era depus la o casă mortuară. Înțeleg că soțul a încheiat contract cu o altă casă mortuară, efectiv au furat trupul și l-au dus la București”, a declarat Georgeta Ibraimov, avocata doctoriței, potrivit sursei citate.

ADVERTISEMENT
Tags: