News

Mama fetei de 17 ani moartă în accidentul din Timiș își strigă durerea: ”Prințesa mea nu mai e. El face pușcărie, dar fata mea putrezește în mormânt”

Mama fetei care a murit în accidentul din Timiș nu se mai oprește din plâns. Femeia își strigă public durerea după tragedia de luni seara.
15.05.2024 | 21:06
Mama fetei de 17 ani moarta in accidentul din Timis isi striga durerea Printesa mea nu mai e El face puscarie dar fata mea putrezeste in mormant
Mama fetei care a murit în accidentul din Timiș, răpusă de durere: ”Prințesa mea nu mai e. El face pușcărie, dar fata mea putrezește în mormânt”. Sursa foto: Observator News / Facebook / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mama fetei de 17 ani moartă în accidentul din Timiș își strigă durerea după tragedia din urmă cu două zile. Între timp, tânărul care ar fi provocat tragedia este anchetat pentru ucidere din culpă, o acuzație pentru care poate fi condamnat la cel mult 5 ani de închisoare.

Mama fetei care a murit în accidentul din Timiș, răpusă de durere: ”Prințesa mea nu mai e. El face pușcărie, dar fata mea putrezește în mormânt”

Sunt zile grele pentru familia Monicăi, fata de doar 17 ani decedată în accidentul rutier grav petrecut luni, 13 mai, în apropiere de Timișoara. Mama și bunicul tinerei sunt îngenuncheați de durere.

ADVERTISEMENT

La mijlocul acestei săptămâni, trupul fetei a fost ridicat de la IML şi dus acasă, în localitatea Folea, la 35 de kilometri de Timișoara. Aici va avea loc și înmormântarea.

Sfâșiată de pierderea suferită, mama victimei nu s-a clintit o clipă de lângă fata ei. Femeia îndurerată dă vina pe tânărul de 19 ani care a condus mașina pe drumul din Timiș.

ADVERTISEMENT

Prinţesa mea nu mai e. A murit din cauza lui. Mi-a distrus fata. El face închisoare, scapă, dar fata mea putrezește în mormânt”, a declarat Alina Schmidt, mama fetei, conform Observator News.

Monica era o fată lăudată de toată lumea. Deși încă minoră, aceasta lucra în paralel cu studiile. Era angajată la un supermarket din Timișoara. În weekendul trecut a fost de serviciu.

ADVERTISEMENT

Prietenii o descriu ca fiind o tânără mereu veselă, cu un viitor luminos. Din păcate, viața ei s-a sfârșit crunt în noaptea de duminică spre luni. Bunicul ei, cutremurat și el de tragedie, constată cu sufletul zdruncinat că ”în loc să facem nuntă, facem înmormântare”.

Monica era o fată lucrătoare. Era o fată ascultătoare. În loc să facem nuntă, facem înmormântare. Nici nu ne-am aşteptat la aşa ceva“, a declarat bunicul fetei.

ADVERTISEMENT

Șoferul considerat responsabil de această tragedie era începător. În prezent, el este anchetat pentru ucidere din culpă. Cu toate acestea, se apără și spune că altă mașină ar fi de vină.

Sunt nevinovat. Am şi martori. Mi-a tăiat calea şi a plecat, nici nu a oprit. Aveam centura de siguranţă. Am şi urmă aici cum am ţinut centura. Ea nu avea. I-am zis să o pună înainte să plecăm, dar a zis că nu suportă. Nu aveam viteză, aveam 115-120 maxim”, afirma, marți, șoferul de 19 ani, care a provocat tragicul accident din apropiere de Timișoara.

ADVERTISEMENT
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa...
Greșeala făcută de Duckadam după ce s-a mutat în SUA cu familia: Așa cum fac toți românii, ce puteam să fac?
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă...
O tânără va fi eutanasiată după trei ani și jumătate de procese: „Mă simt ușurată. A fost o luptă atât de lungă”
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din...
BREAKING NEWS! Anunț șoc pentru Gigi Becali! Patronul de la FCSB are din nou mari probleme cu legea! A fost redeschis un dosar mai vechi ce îl vizează pe omul de afaceri din Pipera
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de...
Prima reţinere după celebra nuntă opulentă din Buzescu. Socrul mare a blocat de două ori un drum european
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat...
Cât de frumoasă este cea mai bogată româncă! Afacerea cu care a dat lovitura şi care a ajutat-o să adune o avere fabuloasă
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie...
Wow! Cum arată Loredana Groza, în realitate. Anca Țurcașiu a postat o fotografie cu ea, fără niciun filtru
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
EUROPA intră în RĂZBOI! Decizia Comisiei Europene privind ÎNARMAREA
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este...
Florin Salam, din nou în mijlocul unui scandal de proporții. De ce este acuzat manelistul
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
România va avea încă un Drum Expres. Conexiune rapidă între două mari orașe
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
Ultima oră! Centralele de apartament devin istorie, încălzirea revine „la pauşal”
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din...
REPORTAJ După ce era să fie asasinat de soacră și soție, Ghiță din Măscurei, Vaslui, se gândește să divorțeze: „Ce să facă și el, singurel, dacă ea nu mai vine!?”
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a...
Câți amanți a avut, în realitate, Regina Maria a României. Cu cine s-a iubit la Palatul Peleș, chiar în fața angajaților