Life

Mama Geta a luat măsuri pentru a-și apăra casa după ce hoții au furat seiful cu bani al lui Culiță Sterp. Ce a făcut femeia să fie protejată

Mama Geta a luat măsuri pentru a-și proteja casa. Ce a făcut femeia după ce hoții au furat seiful cu bani al lui Culiță Sterp.
08.11.2022 | 07:46
Mama Geta a luat masuri pentru asi apara casa dupa ce hotii au furat seiful cu bani al lui Culita Sterp Ce a facut femeia sa fie protejata
Mama Geta a luat măsuri pentru a-și proteja casa după ce hoții au furat seiful. Foto Colaj Fanatik / Instagram
ADVERTISEMENT

Mama Geta a luat măsuri pentru a se simți în siguranță după ce casa ei a fost prădată de hoți. Ce a făcut mama fraților Sterp pentru a fi protejată de pericole.

Mama Geta a luat măsuri pentru a-și proteja casa după ce hoții au furat seiful cu bani

Într-un vlog pe care Getuța Sterp l-a publicat pe rețelele de socializare, aceasta a filmat-o pe mama sa care a luat deja toate măsurile pentru a nu mai fi vreodată prădată de hoți.

ADVERTISEMENT

Mama Geta s-a învățat minte și acum încuie de fiecare dată ușile când pleacă de acasă și nu mai are încredere în prea mulți oameni pe care să îi invite înăuntrul casei sale, după ce hoții i-au furat seiful cu bani lui Culiță Sterp.

Dar aceasta nu este singură măsură de protecție pe care și-a luat-o mama fraților Sterp. Femeia a angajat și un paznic la poartă care să se asigure că este mereu în siguranță.

ADVERTISEMENT

Getuța: „Îți încui ușile să nu mai vină hoții?”

Mama Geta: „Da, încui ușa să nu mai vină hoții. Oricum, am paznic acasă. Am paznic de paznic”, a fost discuția dintre cele două.

Culiță Sterp, lăsat fără sute de mii de euro de hoții care i-au furat seiful

Culiță Sterp a fost lăsat fără o sumă importantă de bani acum câteva luni după ce i s-a furat seiful. Cântărețul a mărturisit că era vorba despre mulți bani, dar nu a vrut să dezvăluie cât a pierdut, de fapt.

ADVERTISEMENT

Totuși, s-a vehiculat că suma pe care a pierdut-o atunci Culiță Sterp, după ce casa mamei sale a fost prădată de hoți, a fost de ordinul sutelor de mii de euro.

Artistul chiar a oferit o recompensă substanțială, de 25.000 de euro, pentru a afla cine sunt hoții și să își recupereze banii.

ADVERTISEMENT

„După cum știți mulți dintre voi, am avut o problemă acasă, ne-a fost spartă casa. Mi s-au furat mulți bani. Un seif cu sute de mii de euro.

Ceea ce vreau să spun e că eu ofer o recompensă de 25.000 de euro dacă cineva poate să-mi dea un indiciu ca să aflu hoții și să mai recuperez măcar jumătate din bani. Dacă nu mai recuperez niciun ban, doar ca să aflu hoții, dau 10.000 de euro”, spunea atunci artistul.

ADVERTISEMENT