Life

Mama Geta are un copil preferat? Dezvăluirea surprinzătoare făcută în fața lui Iancu Sterp

Mama Geta are un fiu pe care-l adoră mai mult decât pe ceilalți? Mărturia neașteptată l-a uimit chiar și pe Iancu Sterp.
06.10.2022 | 16:36
Mama Geta are un copil preferat Dezvaluirea surprinzatoare facuta in fata lui Iancu Sterp
Mama Geta are un fiu pe care-l adoră mai mult decât pe ceilalți? Mărturia neașteptată l-a uimit pe Iancu Sterp. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mama Geta are un copil preferat? Dezvăluirea surprinzătoare făcută de femeie în fața celui mai mic dintre urmași a fost filmată și a apărut imediat pe rețelele de socializare.

Mama Geta are un fiu pe care-l adoră mai mult decât pe ceilalți? Mărturia neașteptată l-a uimit pe Iancu Sterp

Doamna Geta este mama a patru copii: două fete și doi băieți care și-au făcut un rost în viață și care au făcut-o deja bunică. Femeia este mândră de fiecare în parte, însă ultima sa mărturie i-a uimit pe toți, inclusiv pe Iancu Sterp.

ADVERTISEMENT

Fiul cel mic al acesteia ar fi preferatul său. Fostul concurent de la Survivor România este copilul pe care-l adoră mai mult decât pe ceilalți, gluma fiind gustată din plin de fratele mai mic al celebrului cântăreț Culiță Sterp.

„Și aici cel mai iubit și cel mai scump fiu al meu”, a spus mama Geta, într-o filmare de pe TikTok. „Aoleu, faci diferențe”, a completat luptătorul MMA, în același videoclip.

ADVERTISEMENT

„Cel mai iubit și cel mai scump dintre toți”, a mai spus femeia. „Bun, îmi place”, a mai precizat Iancu Sterp, în videoclipul realizat la nunta surorii sale, Geta.

„Uitați aici cel mai scump copil al meu, cel mai harnic, cel mai frumos, dragul mamei”, a încheiat mama Geta.

ADVERTISEMENT
@video.clipuri11 #mamageta #iancusterp #foryou #videoclipuri11 #2022 ♬ original sound – video.clipuri11

Mama Geta, o viață plină de încercări și necazuri

Mama Geta a trăit o viață plină de încercări și necazuri, a crescut singură patru copii, dar a reușit să meargă mai departe cu fruntea sus, demonstrând că este o fire puternică.

Nu i-a fost deloc ușor cu situațiile neplăcute prin care a trecut, mai ales că tatăl copiilor a fost la închisoare și apoi a plecat de acasă. În prezent, este mândră că a reușit să realizeze foarte multe lucruri.

ADVERTISEMENT

În plus, mama lui Iancu Sterp este foarte fericită că aproape toți copiii s-au căsătorit, singurul care nu s-a așezat la casa sa fiind sportivul care are o relație de numai câteva luni.

ADVERTISEMENT