Life

Mama Geta, detalii despre nunta lui Iancu Sterp cu Denisa. Ce își dorește femeia

Mama Geta, dezvăluiri despre căsătoria lui Iancu Sterp cu actuala parteneră, Denisa. Ce vrea femeia de la fiul său cel mic.
27.02.2023 | 14:47
Mama Geta detalii despre nunta lui Iancu Sterp cu Denisa Ce isi doreste femeia
Mama Geta, dezvăluiri despre căsătoria lui Iancu Sterp cu Denisa. Ce vrea femeia de la fiul său. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Femeia a oferit mai multe detalii despre nunta băiatului cel mic cu partenera sa de viață. Ce își dorește din partea sportivului care nu a declarat nimic concret despre pasul cel mare cu frumoasa șatenă cu care locuiește de ceva vreme.

Mama Geta, dezvăluiri despre căsătoria lui Iancu Sterp cu Denisa. Ce vrea femeia de la fiul său

Mama Geta abia așteaptă ca fiul său, Iancu Sterp, să se căsătorească cu aleasa inimii sale. Femeia vrea ca luptătorul să se așeze la casa sa alături de Denisa Coțolan și să devină părinte. În plus, are credința că aceste lucruri se vor întâmpla curând.

ADVERTISEMENT

„Se însoară Iancu? Eu mi-aș dori din tot sufletul să se însoare la toamnă, dacă ajută Dumnezeu. Dacă nu, la anul. Măritișul și copiii… astea când le dă Dumnezeu. Tu îți dorești, programezi.

Dacă ajută Dumnezeu să se întâmple, se întâmplă. Dacă nu, nu. Eu mi-aș dori să se însoare, dar ar trebui să îl întrebați pe el. Mă, te însori?”, a spus mama lui Iancu Sterp într-o filmare de pe social media, conform wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

„Lasă că vă spun eu mai târziu”, a completat fostul concurent de la Survivor România, mama sa subliniind în același timp că nu îl bagă la apă dacă alege să se însoară mâine sau poimâine cu aleasa inimii sale.

„Nu dau nimic din casă”, a mai spus Iancu Sterp care are o relație sentimentală cu o fostă colegă de școală. Cei doi au format un cuplu și în urmă cu câțiva ani, însă de această dată legătura este una solidă și puternică.

ADVERTISEMENT

„Zice că nu dă nimic din casă. Eu mi-aș dori să se căsătorească, pentru că familia e pe primul plan în lumea asta. Dacă nu ai familie și o iei așa ușurel de tânăr… apoi nu mai faci nimic până la 40 de ani”, a încheiat mama Geta.

Iancu Sterp și Denisa, pregătiți de nuntă

Iancu Sterp și Denisa sunt pregătiți de nuntă și nu se feresc să vorbească despre acest subiect. Fostul concurent de la Survivor România își dorește foarte mult să se însoare chiar dacă în momentul de față are numai 24 de ani.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, în urmă cu puțin timp au apărut și zvonuri legate de o posibilă sarcină, însă cei doi parteneri de viață au dezmințit. Cu toate acestea au spus că visează să aducă pe lume un copil în viitorul apropiat.

ADVERTISEMENT