Life

Mama Geta, în lacrimi. Cum a găsit-o Iancu Sterp: „M-am întristat când am văzut că oamenii suferă”

Mama Geta a izbucnit în lacrimi, impresionată de povestea unei familii. Iancu Sterp a găsit-o pe mama sa și a lui Culiță plângând în hohote atunci când a ajuns acasă.
09.01.2022 | 22:03
Mama Geta in lacrimi Cum a gasito Iancu Sterp Mam intristat cand am vazut ca oamenii sufera
Mama Geta, în lacrimi. Cum a găsit-o Iancu Sterp. Sura foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mama Geta a izbucnit în lacrimi după ce a aflat povestea unei familii plecate în străinătate și a fost găsită plângând de fiul ei cel mic, Iancu Sterp.

Atunci când a ajuns acasă, Iancu Sterp s-a îngrijorat foarte tare pentru femeia care i-a dat viață.

ADVERTISEMENT

Mama Geta este apreciată de internauți pentru sensibilitatea ei și dorința de a-i ajuta pe toți, așa că fanii au fost profund emoționați de ipostaza în care a fost surprinsă.

Mama Geta, în lacrimi. Cum a fost găsită de fiul ei, Iancu Sterp

Mama Geta a fost impresionată de povestea unei mame al cărei soț a plecat în străinătate la muncă. Cei doi au un copil, iar în luna august se va naște și al doilea.

ADVERTISEMENT

“Am plâns, acum să îți spun de ce. Stai să-ți spun, uită-te. Pleacă românii iară dincolo, s-au terminat concediile. Și fata asta plângea, săraca, uite.

Și uite ce frumos zice cineva: ‘Chiar azi a plecat soțul meu în Germania. De la ora trei plâng încontinuu. Până în august nu-l mai văd. Și vine și al doilea bebe.’

ADVERTISEMENT

Vezi, dragul mamei, bieții oameni, i-au despărțit. M-am supărat rău, m-am întristat când am văzut că oamenii suferă rău.”, i-a spus mama Geta fiului său, Iancu, în cadrul unui videoclip postat pe YouTube.

Iancu Sterp a completat-o pe mama lui, spunând că este trist că mulți sunt nevoiți să plece peste hotare pentru a-i întreține familia.

ADVERTISEMENT

„Într-adevăr, mulți români de-ai noștri sunt plecați prin străinătate. Din fericire, noi ne petrecem timpul la noi în țară, dar alții sunt nevoiți să plece.”, a spus Iancu Sterp.

Mama Geta a dezvăluit care este cea mai mare dorință a ei

Mama Geta i-a dezvăluit fiului ei care este cea mai mare dorință a ei și speră să-i fie îndeplinită anul acesta. Femeia își dorește să-l întâlnească în persoană pe părintele Calistrat, pe care îl apreciază foarte mult.

„Eu în viața mea niciodată n-am zis să mă duceți în vacanță sau undeva, dar eu îl iubesc mult pe părintele Calistrat, eu nu le am așa cu preoții, dar îl iubesc mult și aș vrea să ajung până la el. Îmi promiteți că mă duceți anul ăsta?”, i-a spus mama Geta lui Iancu Sterp. 

Fostul concurent de la Survivor România 2020 i-a promis mamei sale că va face tot posibilul să-i îndeplinească această dorință.

ADVERTISEMENT
Tags: