Life

Mama Geta, mesaj controversat de ziua de naștere a nepotului său. Reacția Danielei Iliescu nu a întârziat să apară: ”Nu am pentru ce să sufăr”

Mama Geta a stârnit controverse cu mesajul pe care i l-a lăsat lui Milan de ziua lui. Fanii au vrut imediat să afle care este și părerea Danielei Iliescu.
18.06.2024 | 09:20
Mama Geta mesaj controversat de ziua de nastere a nepotului sau Reactia Danielei Iliescu nu a intarziat sa apara Nu am pentru ce sa sufar
Mama Geta a stârnit controverse cu mesajul pe care i l-a lăsat lui Milan de ziua lui. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Zilele acestea, în familia lui Culiță Sterp au existat o serie de tensiuni. Mama Geta a vrut neapărat să transmită un mesaj special nepotului său cu ocazia zilei lui de naștere. Internauții au analizat fiecare cuvânt și au așteptat cu nerăbdare reacția Danielei Iliescu.

Mama Geta, urare controversată pentru nepotul ei

Milan, fiul lui Culiță Sterp a împlinit trei anișori. Cu această ocazie, bunica lui, pe care internauții o cunosc sub numele de mama Geta, i-a transmis un mesaj. Deși intenția ei a fost una bună, internauții nu au privit la fel gestul ei.

ADVERTISEMENT

Mama Geta i-a spus câteva cuvinte lui Milan, dar finalul mesajului a ridicat semne de întrebare în rândul celor din online. Nimeni nu știe dacă mama Geta a făcut asta intenționat sau din greșeală, însă, nu au ratat ocazia de a o taxa.

În încheierea mesajului, mama Geta i-a transmis nepotului său: ”Mama te iubește mult!”. Aceste cuvinte au stârnit fel de fel de reacții în rândul internauților care s-au grăbit să o corecteze.

ADVERTISEMENT

”Azi e ziua ta Milan! Împlinești 3 anișori! Mă rog lui Dumnezeu să te crească mare, voinic și sănătos!!! Să ai parte de cea mai frumoasă copilărie ! Mama te iubește mult!”, i-a transmis mama Geta nepotului său.

Internauții au taxat imediat cuvintele mamei Geta și au pus-o la colț pentru formularea folosită

Cu toții i-au spus că nu este mama lui Milan, ci este bunica lui și au considerat că un astfel de apelativ nu își avea rostul în acest context. Intrigați de mesajul mamei Geta, cei din online au vrut să afle și părerea Danielei Iliescu.

ADVERTISEMENT

Diplomată, ca de obicei, Daniela Iliescu a ales să stea departe de scandaluri și i-a îndemnat pe fani să treacă peste acest moment. Daniela a renunțat să se mai supere pe vorbele pe care le aruncă mama Geta peste tot pe unde merge și consideră că așa este cel mai bine pentru ea.

”Mulțumesc, dar treceți peste. N-am pentru ce să sufăr că n-am pierdut pe nimeni”., a fost mesajul transmis de Daniela Iliescu.

ADVERTISEMENT

Nu doar mama Geta a gafat de ziua de naștere a nepotului Milan, ci și fiica ei cea mică. În online, aceasta a postat o imagine în care apare alături de soțul ei și de Culiță Sterp. Cum nimeni nu a observat-o pe Daniela Iliescu, gestul ei a fost interpretat ca un atac la adresa partenerei artistului.

În continuare, Daniela Iliescu are o poziție fermă față de astfel de scandaluri și nu vrea să creeze tensiuni în sânul familiei. Partenera lui Culiță Sterp preferă să nu dea prea multă atenție nici reacțiilor din partea internauților.

ADVERTISEMENT
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului...
De ce Romina Gingașu a refuzat să ia numele de familie al soțului Piero Ferrari: „Știți ce se întâmpla după?”
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate...
ÎPS Teodosie cheamă ploaia, în această seară, pe câmpurile din Constanța. În jumătate de județ a fost deja potop
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Admitere facultate 2024. Cea mai căutată specializare: 25 de candidaţi pe un loc
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui...
Cât a costat?! Aroganţa uriaşă de aproape un milion de euro a lui Ion Ţiriac în faţa tuturor: Gratis! Nu ştiu de ce nu am luat două
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
AVERTISMENT FINAL al RUSIEI pentru ROMÂNIA! PUTIN a ANUNȚAT
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri...
Bianca Drăgușanu, săltată de Poliție în această dimineată. Vedeta este acuzată de lucruri grave
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Șoșoacă o bate pe Simona Halep. A făcut înconjurul lumii
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția...
Încă o NUNTĂ la Națională. Andrei Burcă s-a căsătorit. Cine este Mara, soția lui. Este superbă și are siluetă de model! Nașii sunt și ei foarte cunoscuți!
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară...
FOTO. Cum a fost surprinsă Diana Șoșoacă, după ce a fost dată afară din plenul Parlamentului European
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu...
Tatăl lui Salman Khan rupe tăcerea! De ce nu s-a căsătorit actorul cu Iulia Vântur: „Femeia să fie dedicată, să gătească...”