Life

Mama Geta, mesaj incredibil în susținerea Părintelui Calistrat după ce a lovit o femeie: „Mi-o crescut inima în mine”

Părintele Calistrat are parte de susținere din partea mamei Geta Sterp! Mama fraților Iancu și Culiță Sterp îl felicită pe preotul din Iași.
12.11.2022 | 15:11
Mama Geta mesaj incredibil in sustinerea Parintelui Calistrat dupa ce a lovit o femeie Mio crescut inima in mine
Mama Geta îl apără pe Părintele Calistrat Chifan. Foto: Instagram/ YouTube Euronews
ADVERTISEMENT

Imaginile cu Părintele Calistrat, în care lovește o femeie în curtea mănăstirii, i-a șocat și indignat pe mulți români, însă există și excepții.

Mama Geta, despre cazul Calistrat: „Îl felicit!”

Printre aceste excepții se numără și mama Geta, ”patroana” familiei Sterp! Mama fraților Iancu și Culiță Sterp a sărit în apărarea preotului hulit astăzi de oameni pentru agresivitatea de care a dat dovadă, ba chiar spune că i-a crescut inima când a văzut că preotul a luat atitudine și că unele enoriașe merită câte o palmă sau un picior.

ADVERTISEMENT

Cu toate că a spus că nu e adepta violenței ori a jignirilor, tot dânsa a continuat felicitându-l pe Părintele Calistrat pentru ceea ce este. L-a lăudat pentru ideile sale, dar și pentru gestul pentru care este blamat astăzi.

„Bună ziua! Știți ce vreau să vă spun? Eu chiar nu sunt adepta la violență și la bătaie și la jigniri pentru că nu îs, dar de data asta îl felicit pe Părintele Calistrat din tot sufletul, din toată inima mea deci așa cumva mi-o crescut inima în mine.

ADVERTISEMENT

Îl felicit pentru tot ce, pentru persoana lui, pentru tot ce îi el, merită frate, merită datu-le câte una, câte o palmă cu piciorul câteodată”, a spus mama Geta pe TikTok.

Preotul spune că doar a împins-o pe enoriașă

Preotul Calistrat Chifan a fost filmat lovind o femeie în curtea Mănăstirii Vlădiceni din județul Iași, acolo unde acesta își practică meseria. O meserie care e din ce în ce mai contestată, mai ales în urma ultimelor cazuri în care preoții dau dovadă de un comportament care nu are de-a face cu creștinismul.

ADVERTISEMENT

În apărarea sa, făcută în cadrul unei emisiuni difuzate de BZI, preotul a spus că femeia respectivă avea probleme psihice și se purta nefiresc. Femeia a făcut imediat plângere la Poliție. Părintele Calistrat a zis că nu s-a întâmplat mare brânză, cu toate că imaginile spun cu totul altceva.

Preotul susține că femeia are deviații de comportament și că el doar a împins-o după ce fusese provocat. În filmare, însă, se vede foarte clar cum aceasta cade la pământ.

ADVERTISEMENT