Life

Mama Geta, noi detalii despre cei care au jefuit casa familiei. Hoții au fost găsiți: “Totul s-a sfârșit”

Mama Geta a oferit noi detalii despre hoții care au jefuit casa familiei Sterp în iulie și este convinsă că aceștia au fost găsiți.
10.11.2022 | 19:08
Mama Geta noi detalii despre cei care au jefuit casa familiei Hotii au fost gasiti Totul sa sfarsit
Mama Geta, noi detalii despre cei care i-au jefuit casa. Sursa foto: Captură YouTube
ADVERTISEMENT

Mama Geta a făcut noi dezvăluiri despre cei care au jefuit casa familiei Sterp și spune că hoții au fost găsiți. Membrii familiei mai au să primească verdictul autorităților.

Mama Geta, noi detalii despre hoții care au jefuit casa familiei în această vară. Făptașii au fost găsiți

În urmă cu câteva luni, membrii familiei Sterp au trecut prin momente de coșmar după ce le-a fost furat seiful care conținea zeci de mii de euro.

ADVERTISEMENT

Inițial, aceștia au vrut să rezolve singuri cazul, însă au apelat la ajutorul internauților după ce au văzut că nu fac progrese. Culiță Sterp a anunțat că oferă o recompensă de 25.000 de euro pentru cel care îi poate da indicii despre hoții care au spart casa familiei.

După multe căutări, se pare că membrii familiei Sterp se apropie de rezolvarea acestui mister. Mama Geta a oferit noi detalii despre ca și crede că i-a găsit pe hoții care au plecat cu seiful ce cântărea mai mult de 100 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Deocamdată nu este nimic sigur, dar mama fraților Sterp este convinsă că i-a găsit pe autorii jafului, cei pe care i-au bănuit încă de la început.

“Dacă în urmă cu două luni aveam doar niște bănuieli, situația s-a schimbat între timp.

Mergând din aproape în aproape, vorbind cu unul și cu altul, am ajuns la cei care ne-au spart casa în vară. După mine, am găsit autorii, bate-i să-i bată!”, a declarat doamna Geta pentru playtech.ro.

ADVERTISEMENT

Toate informațiile pe care membrii familiei Sterp au reușit să le strângă până acum au fost prezentate Poliției. Mama Geta nu a putut oferi prea multe detalii despre anchetă, care este una cât se poate de serioasă.

“Nu pot să vă spun multe lucruri, dar am făcut anchetă în toată regula. Apoi, cu toate dovezile pe care le-am strâns am mers la poliție. Noi nu ne jucăm., a mai spus ea pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT

Cine ar fi spart casa familiei Sterp

Mama Geta este convinsă de făptași, dar așteaptă verdictul autorităților. Femeia spune că ar fi vorba despre patru bărbați, despre care a spus că îi cunoaște cu “nume și prenume”.

Aceștia locuiesc în localitatea General Berthelot, care nu este “nici apropiată, nici îndepărtată” de casa familiei Sterp.

Membrii familiei nu îi voi contacta personal pe făptași pentru a-i lua la rost și preferă să lase acest lucru în seama polițiștilor.

“Dar nici nu luăm legea în mâinile noastre. Nu ne facem dreptate singuri, că dacă ar fi fost așa, făptașii ar fi fost de mult trași în țeapă.

Atâta ne-am chinuit cu povestea asta că trebuia să iasă soarele și pe strada noastră. Numai cu câți oameni am vorbit, la câți nu ne-am plâns.

De câte ori nu am mers într-o parte sau alta. Dar acum totul s-a sfârșit!”, a mai spus mama fraților Sterp.

Casa familiei a fost spartă la începutul lunii iulie. Hoții au furat atunci un seif care conținea peste 200.000 de euro. Cei mai mulți bani constituiau economiile lui Culiță Sterp.

ADVERTISEMENT
Tags: