Life

Mama Geta rupe tăcerea și spune totul despre Daniela Iliescu! De ce nu se suportă cu iubita fiului ei, Culiță: „S-o ofticat că, vai, o înșală soțul”

Mama Geta vorbește, în premieră, despre motivul pentru care nu se are la suflet cu Daniela Iliescu, partenera fiului ei, Culiță Sterp.
29.05.2024 | 15:28
Mama Geta rupe tacerea si spune totul despre Daniela Iliescu De ce nu se suporta cu iubita fiului ei Culita So ofticat ca vai o insala sotul
Mama Geta, totul despre relația imposibilă cu Daniela Iliescu. Foto: captură PRO TV/ Instagram/ Montaj foto: FANATIK
ADVERTISEMENT

Mama Geta este, fără doar și poate, personajul momentului, având în vedere câte fronturi are deschise cu personajele din peisajul monden. După replica usturătoare pe care i-a dat Marei Bănică, prin intermediul FANATIK, și manelistului Jador, e clipa să aflăm de ce nu are o relație bună cu Daniela Iliescu, femeia vieții lui Culiță Sterp.

Mama Geta rupe tăcerea! De ce nu o înghite pe Daniela Iliescu, partenera lui Culiță Sterp

De ceva vreme se zvonește că între partenera lui Culiță și mama Geta există un război rece, însă fiecare dintre protagoniste a evitat cu orice preț să se curenteze în public. Mama lui Culiță a vorbit mereu frumos despre familia fiului ei, pe nepotul Milan iubindu-l ca pe ochii din cap.

ADVERTISEMENT

În urma apariției în emisiunea lui Cătălin Măruță s-a declanșat uraganul. Mama Geta a spus, în glumă, că nu bagă mâna în foc pentru fidelitatea fiului ei, lucru care a deranjat-o, cum e firesc, pe Daniela Iliescu. Pe Instagram au apărut, apoi, mesaje din privat în care Daniela Iliescu recunoaște că relația cu viitoarea ei soacră e imposibilă. Daniela ar fi zis, conform capturilor apărute, că mama Geta „nici pocnită nu-și revine”, subliniind că e rea de gură.

Care e, însă, adevărul din perspectiva doamnei Geta? Mama lui Culiță a dezvăluit, pentru FANATIK, că încă de la începutul relației fiului ei cu Daniela a simțit că femeia o tratează de sus, ca și cum ar proveni din vreo familia nobiliară.

ADVERTISEMENT

„Ea se ține mai sus decât noi. Întotdeauna a avut aere”

Dat fiind că lucrurile nu mai sunt acum secrete, mama Geta a lămurit tot ce nu îi place la ”nora” ei, menționând că, din acest moment, pentru ea e un subiect închis.

„Eu cu Daniela, crede-mă… Eu îmi iubesc copiii. Eu nu aștept respect de la un străin. Pentru mine, ginerii mei sunt străini. Eu nu am muncit pentru ei, nu am contribuit la creșterea lor. Eu nu le-am oferit nimica să aștept eu respectul lor. În schimb, Daniela, tot timpul, ea se ține mult mai sus decât noi. Încă de la începutul începutului s-a ținut mai sus. Și nu vreau să zic despre ea nicio vorbă, chiar dacă aș putea spune multe despre ea. Nu mă interesează! Mă interesează Milan și Culiță. 

ADVERTISEMENT

Eu dacă pot să fac o plăcintă, pot să le duc o găină, faceți o supă, cu mare drag! Eu cu tot ce pot să îi ajut, eu îi ajut, dar eu nu mă bag. Eu la Măruță am spus sub formă de glumă că nu bag mâna în foc pentru Culiță, dar cine ar băga mâna în foc având în vedere cum arată Culiță? Acuma să fim sinceri! S-o ofticat ea, s-o ofticat… Că vai, că o înșală soțul! Vai, ce să facem acuma! Vai, ce să facem, nu știu! (n. red.: spune extrem de ironică) Vai, nu putem nici trăi acuma! 

Acuma nu știu. N-aș vrea să bag toți moldovenii într-o oală, dar ea, săraca, întotdeauna a avut aere de, nu știu cum să-ți spun, cum erau odată nobilii și iobagii, habar n-am! Nu mă interesează Daniela, pentru mine e subiect închis și punct!”, a explicat mama Geta relația pe care o are cu Daniela Iliescu, în exclusivitate pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

 

„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu...
„A încălcat legea?” » Arpad Paszkany și tânăra sa iubită s-au întâlnit cu un politician foarte controversat la Hilton Budapesta
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
Turişti străini, îmbătaţi şi jefuiţi în baruri din Centrul Vechi al Capitalei
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin...
EXCLUSIV | Cornel Dinu, după îndepărtarea lui Iulian Mihăescu de la Dinamo: „Florentin Petre este mai uşor de dirijat”
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay.
Cuplu din Israel, dezamăgit de Bucureşti la finalul concertului Coldplay. "Preţuri la fel de mari ca în Italia"
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi...
Ca şi Irinel Columbeanu, un alt bărbat celebru şi-a pierdut toţi banii şi a ajuns să lucreze ca şofer
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor!...
Vedeta de la noi care a fost filmată în timp ce făcea amor! Imaginile au ajuns virale: „Nu cred că e ceva rușinos...”
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Primele IMAGINI cu RADU MAZĂRE în LIBERTATE! Fostul primar, pus pe LIPELI
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui...
Cine e românca, iubita unui miliardar, care a apărut la brațul fiului lui Donald Trump. Nimeni nu se aștepta la așa ceva
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit...
Marius Manole, reacție total ciudată. Ce a făcut actorul după ce și-a ieșit din minți
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al...
Anca Molnar, condusă pe ultimul drum cu ropote de aplauze. Mesajul cutremurător al soțului și al fiului ei. ''Îți spunem adio, iubirea noastră!''
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör:...
L-a părăsit pe milionarul ardelean András Lénárd, patronul fabricii de bere Csíki Sör: „Nu mai este cale de întoarcere”
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție...
Cine a fost „Doamna de fier” a medicinei românești. A lansat o revoluție socială. „Să adaugi ani vieții și viață anilor”