Life

Mama Geta s-ar împăca cu tatăl copiilor săi. Femeia încă mai are sentimente pentru fostul ei partener: ”Numai pe el l-a avut”

Mama Geta l-ar primi înapoi pe tatăl copiilor săi în cazul în care bărbatul va decide vreodată să se întoarcă acasă, spun copiii acesteia.
01.11.2022 | 00:19
Mama Geta sar impaca cu tatal copiilor sai Femeia inca mai are sentimente pentru fostul ei partener Numai pe el la avut
Mama Geta l-ar primi înapoi pe tatăl lui Culiță Sterp. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mama lui Culiță Sterp a rămas singură în urmă cu nouă ani. La acel moment, mama Geta a fost părăsită de tatăl copiilor ei, fără niciun motiv clar.

Mama Geta i-ar mai da o șansă tatălui copiilor ei?

Între timp, bărbatul și-a refăcut viața cu o altă femeie, însă nu s-a afișat public până acum cu ea. Deși a participat la botezul nepoțelului său, Milan, tatăl lui Culiță Sterp nu a venit cu noua sa iubită.

ADVERTISEMENT

De asemenea, și la nunta fiicei sale, Geta Sterp, bărbatul a preferat să vină singur.

Deși a fost părăsită fără niciun motiv, se pare că mama Geta ar fi dispusă să îi mai dea o șansă bărbatului care a fost în viața ei. Culiță Sterp a povestit recent că bărbatul pleca mai mereu, însă de fiecare dată se întorcea.

Mai mult de atât, artistul povestește și că acesta nu i-ar fi înșelat niciodată mama, care i-a fost fidelă ani în șir.

ADVERTISEMENT

Tocmai din acest motiv, Culiță Sterp crede că mama Geta ar mai fi dispusă să îi mai dea acestuia o șansă, având în vedere și greutățile prin care femeia a trecut de-a lungul anilor.

Tatăl lui Culiță Sterp și-a refăcut viața cu o altă femeie

”Ea chiar l-a iubit foarte foarte tare și îl iubește și acum, a luat-o fată mare și acum este la fel, ea non-stop e acasă. Numai pe el l-a avut.

ADVERTISEMENT

Când a plecat de acasă, a zis că nu mai vine în veci și nu mai întreabă de noi. Și acum dacă ar veni înapoi, l-ar primi (n.r. mama Geta). Însă, acum, recent, de un an și-a găsit o doamnă și când o aflat maică-mea, vai, săraca!”, a dezvăluit artistul.

Și mama Geta a vorbit la un moment dat despre momentul în care a ajuns să fie părăsită. Totul s-a întâmplat în noaptea de Sfântul Nicolae în anul 2013.

ADVERTISEMENT

La acel moment, soțul ei a decis să plece, însă femeia a sperat tot timpul că acesta se va întoarce, așa cum a mai făcut-o și alte dăți.  Din păcate însă, s-ar părea că ruptura a fost definitivă între cei doi atunci.

Deși ai trecut prin momente dificile amândoi, în final, bărbatul a decis să își refacă viața alături de o altă persoană.

ADVERTISEMENT