Video

Tatăl lui Culiță Sterp, arestat. Mama Geta face dezvăluiri dureroase: „N-aveam geamuri la casă”. Video

Mama lui Culiță Sterp, Georgeta, a făcut dezvăluiri dureroase despre perioada în care fostul ei soț a fost arestat. Ea a mers în vizită, împreună cu trei copii mici, la penitenciarul „Poarta Albă”.
22.11.2021 | 22:53
Tatal lui Culita Sterp arestat Mama Geta face dezvaluiri dureroase Naveam geamuri la casa Video
Mama Geta alături de fiica abia născută, Culiță și Ileana. Sursa: YouTube
ADVERTISEMENT

Geta, mama lui Culiță Sterp, a povestit, în cadrul unui videoclip publicat de fiica sa, cum a mers să-și viziteze soțul în închisoare. În timp ce ea era gravidă, bărbatul a fost arestat și își ispășea pedeapsa în penitenciarul „Poarta Alba”, din Constanța.

La momentul respectiv, Culiță Sterp doar trei ani și jumătate.

Mama Geta a rămas cu trei copiii, într-o casă fără geamuri

Mama lui Culiță Sterp a câștigat simpatia publicului pentru sinceritatea și modestia sa. Astfel, urmăritorii de pe YouTube i-au cerut fiicei ei mai multe videoclipuri în care Mama Geta să își povestească viața.

ADVERTISEMENT

În cel mai recent videoclip publicat, mama Geta a făcut mai multe declarații despre perioada în care soțul său a fost arestat. Culiță Sterp avea pe atunci trei ani și jumătate, sora lui, Ileana, era mai mică cu doi ani decât acesta.

La momentul arestării, femeia era din nou gravidă, iar casa în care locuia nu era terminată. Singura cameră care avea geamuri era o bucătărie. Acolo s-au adăpostit ea și ce doi copii, timp de mai multe luni.

ADVERTISEMENT

„N-aveam poartă la casă, nu aveam geamurile puse. Aveam, totuși, o bucătărie gata și acolo locuiam cu ei.”, a povestit Georgeta Gutiu.

Cât timp a fost încarcerat, mama Geta și soțul său și-au trimis nenumărate scrisori. Ea a mărturisit că i-a fost foarte greu și că singurii la care se putea descărca erau copiii săi.

ADVERTISEMENT

„Și toată vara i-am scris multe scrisori la subsemnatul, mi-a scris și el mie. Plângeam, vorbeam cu copiii. Ce puteai să vorbești cu doi copii mici? Vorbeam cu ei, că nu aveam cu cine, efectiv.”, a spus mama fraților Sterp.

După naștere, a mers cu cei trei copii în vizită la tatăl lor

La două luni după ce a născut-o pe sora lui Culiță, Georgeta Gutiu i-a luat pe cei trei copii și au mers, cu trenul, la penitenciarul „Poarta Albă”, din Constanța.

ADVERTISEMENT

Femeia a luat autobuzul din Hațeg, unde locuia, până la Simeria. De acolo, ea a luat trenul care mergea către Constanța. Întrebată de fiica sa dacă nu i-a fost greu să străbată atâta drum cu niște copii atât de mici, mama Geta a dezvăluit că s-a bazat întotdeauna pe Dumnezeu.

„Dacă Dumnezeu te ajută…Deci, nu știu, aveam un copil în brațe, ranița în spate, ceilalți doi de pantalonii mei. Că-ți spun și cum eram îmbrăcată, aveam un costum de blugi.”, a răspuns Geta.

Mama Geta nu a mai avut bani pentru biletul de întoarcere

După întâlnirea emoționantă cu soțul ei, Georgeta Gutiu a trebuit să se întoarcă la Hațeg. Din cauza posibilităților financiare reduse, ea a recunoscut că nu i-au ajuns banii să-și cumpere bilet pentru întoarcere. Cu toate acestea, a găsit o soluție pentru a ajunge acasă.

„Dar ce crezi, eu mai aveam bani să ajung până în Hațeg? Și ca să te descurci, în viața asta, faci orice, îți vin idei trăsnite. Am scos bilet doar până prin Prahova, pe undeva. A venit controlorul de vreo două-trei ori să-i arăt biletul, dar cu trei copii după ce bilet să tot arăți? I l-am arătat o dată și gata”, a povestit femeia.

ADVERTISEMENT
Tags: