Life

Mama Geta vrea ca Iancu Sterp să se însoare cât mai curând. Ce lucru important l-a învățat pe fiul ei

Mama Geta vrea ca Iancu Sterp să se însoare cât mai curând. Ce lucru important l-a învățat pe fiul ei, dar și pe ceilalți copii.
20.09.2022 | 15:30
Mama Geta vrea ca Iancu Sterp sa se insoare cat mai curand Ce lucru important la invatat pe fiul ei
Mama Geta vrea ca Iancu Sterp să se însoare cât mai curând. Sursa foto: Instagram/ Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Doamna Geta, mama lui Iancu Sterp, își dorește foarte mult ca fiul ei să se însoare. Fiica ei cea mică, Geta, se va căsători în viitorul apropiat, așa că familia se va bucura oricum de o nuntă mare.

Mama Geta vrea ca Iancu Sterp să se însoare cât mai curând

Familia este foarte importantă pentru mama fraților Sterp și așteaptă cu nerăbdare nunta fiicei sale, Geta, cu iubitul ei, care va avea loc în această toamnă.

ADVERTISEMENT

Doamna Geta vrea să își vadă toți copiii fericiți și speră ca anul viitor să se însoare și Iancu Sterp, care are deja o relație de câteva luni cu Denisa.

De altfel, mama Geta este foarte tristă atunci când aude că unele relații se termină și speră ca cei patru copii ai săi să aibă parte de fericire.

ADVERTISEMENT

“Mă bucur pentru ei, să dea Dumnezeu să-l însor și pe Iancu la anul că eu sunt bucuroasă să se însoare. Familia pentru mine e pe primul plan.

Așa concep eu, familia, copiii și să trăiești fericit până la adânci bătrâneți.(…) Mie nu îmi place când aud că se termină relații pentru că nu au mers. Nimeni nu-i perfect.

ADVERTISEMENT

Important e să fim sănătoși și să nu întrecem măsura cu nimic, dar dacă toate sunt cu măsură în viață și se respectă unul pe celălalt e totul bine.”, a declarat doamna Geta pentru wowbiz.ro.

Până la o posibilă nuntă a lui Iancu Sterp, mama Geta este ocupată cu pregătirile pentru cea a fiicei sale.

ADVERTISEMENT

Ce i-a învățat mama Geta pe copii

Doamna Geta a mai spus, în cadrul aceluiași interviu, că i-a învățat pe copii să respecte persoana de lângă ei și să nu își bată joc de aceasta.

Mama fraților Sterp nu înțelege relațiile superficiale ale tinerilor și consideră că respectul este foarte important între parteneri.

“I-am spus că nu are voie să își bată joc de o fată, să o rănească și să o abandoneze. Eu așa i-am învățat că nu au voie să își bată joc de nimeni.

Dacă au intrat în sufletul unei persoane, păi să te iubești toată viața.”, a mai spus mama Geta.

Cine este iubita lui Iancu Sterp

De ceva timp, Iancu Sterp este împreună cu Denisa, o tânără pe care fostul concurent de la Puterea Dragostei preferă să nu o expună prea mult în mediul online.

Denisa a fost foarte bine primită în familia Sterp și chiar va ajuta la pregătirile pentru nunta Getei. Tânăra se ocupă de prăjiturile pentru eveniment, semn că este foarte apropiată de familia lui Iancu.

Iubita lui Iancu Sterp și-a sărbătorit recent ziua de naștere. În dreptul imaginii pe care a postat-o pe rețelele sociale, mama Geta i-a scris fetei un mesaj și a complimentat-o.

“La mulți ani, Denisa! Ești o fată foarte frumoasă!”, a fost urarea doamnei Geta.

ADVERTISEMENT