News

Mama Giuliei și Alessiei s-a întors în Italia pentru a-și înmormânta fetele călcate de tren: ”E o durere imensă”

Tatiana Popa, mama fetelor lovite de tren în Italia, s-a întors din România pentru a-și îngropa fiicele. Vecinii o acuzau că își părăsise familia, însă nimeni nu știe care e motivul.
03.08.2022 | 17:25
Mama Giuliei si Alessiei sa intors in Italia pentru asi inmormanta fetele calcate de tren E o durere imensa
Fete lovite de tren în Italia. Surorile Alessia și Giulia, înmormântate. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Cele două surori lovite de tren în Rimini, Italia, Giulia și Alessia, vor fi conduse pe ultimul drum de familie, conform Observatornews.ro.

Mama fetelor lovite de tren s-a întors în Italia

Mama lor, aparent fugită în România, s-a întors cu ochii în lacrimi pentru a fi alături de familie în aceste momente cumplite.

ADVERTISEMENT

”Este o durere imensă, nici nu-mi găsesc cuvintele, o suferință teribilă. Multe întrebări, multe care vor rămâne fără răspuns. Erau două fete foarte responsabile, nu îmi pot explica, a șoptit femeia, cu ochii înlăcrimați.

Tatăl fetelor e în stare de șoc, mai ales pentru că el e cel care trebuia să se ducă după fete să le ia de la discoteca din sat. Pentru că era prea obosit, cele două surori au ales să ia trenul. Au ajuns în gară, unde și-au găsit sfârșitul.

ADVERTISEMENT

”În acea zi nu am vrut să meargă la discotecă, dar ele au insistat și până la urmă m-au convins. Le-am spus: Ok, duceți-vă, dar dacă se întâmplă ceva, vin să vă iau. Nu m-am simțit bine și nu m-am dus să le iau de data asta”, rememorează Vittorio, tatăl înduderat, apăsat de un puternic sentiment de vinovăție.

Ștefania, sora cea mare a fmailiei și-a anunțat mama și bunica, din România, că cele două fete nu mai sunt.

ADVERTISEMENT

“Durerea este foarte puternică, depășește toate limitele. Suntem distruși, nu mai e nimic de spus”, a anunțat și bunica fetelor.

Între timp, anchetatorii încearcă să afle cum s-a produs tragedia, în condițiile în care nu există camere de supraveghere în zonă. Martorii vorbesc despre faptul că cele două fete au încercat să treacă calea ferată, însă de acolo informațiile sunt confuze. Unii cred că una dintre fete s-ar fi aruncat voluntar în fața trenului, în timp ce alții cred că a fost un simplu moment de neatenție, când cele două au fost lovite de trenul de mare viteză.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei din Italia, vecinii au acuzat-o pe mama fetelor că și-a părăsit familia și a fugit în România. Vittorio, soțul femeii, este un antreprenor apreciat de toată lumea în sat, astfel că oamenii au judecat-o foarte dur pe femeie pentru că a plecat din Italia, însă cazul pare mai complicat de atât.

“M-a ajutat cu mutările de câteva ori, de fapt eu sunt clientul lui. Este o persoană serioasă, mereu disponibilă să-mi sară în ajutor”, explica un vecin, când a fost rugat să ofere detalii despre felul de a fi al tatălui.

ADVERTISEMENT