Life

Mama Iuliei Albu, cu ochii pe fiica sa la Asia Express. Ce mesaj i-a trimis vedetei

Iulia Albu a dezvăluit că mama sa i-a trimis pentru prima dată un mesaj după o apariție la Tv.
07.11.2021 | 18:07
Mama Iuliei Albu cu ochii pe fiica sa la Asia Express Ce mesaj ia trimis vedetei
ADVERTISEMENT

Iulia Albu a fost invitat special la Asia Express Drumul Împăraților și a uimit pe toată lumea.

A reușit să facă față unor probe complicate alături de soții Natanticu, chiar dacă poate mulți se așteptau ca vedeta să cedeze foarte repede.

Iulia Albu a dezvăluit că după emisiune a primit un mesaj de la mama sa. Aceasta și-a felicitat fiica pentru prima dată de când creatoarea de modă apare pe micile ecrane.

ADVERTISEMENT

Mama Iuliei Albu, cu ochii pe fiica sa la Asia Express. Ce mesaj i-a trimis vedetei

Iulia Albu a fost surprinsă de gestul făcut de mama sa. Pentru prima dată aceasta și-a felicitat fiica pentru o apariție la TV.

S-a întâmplat după ce creatoarea de modă s-a alăturat echipei Eliza și Cosmin Natanticu și a încercat să-i ajute în lupta pentru marele premiu de la Asia Express. 

ADVERTISEMENT

Mama Iuliei Albu a fost surprinsă de fiica sa și i-a trimis un mesaj. Vedeta spune că părinții ei sunt triști pentru că nu a dorit să devină avocat și de aceea nu comentează niciodată aparițiile sale pe micul ecran.

“După această emisiune a fost pentru prima oară de când lucrez eu în televiziune și m-a sunat mama să-mi zică bravo, ești chiar foarte tare fata mea.

ADVERTISEMENT

Părinții mei care nu se regăsesc deloc în chestia asta și sunt foarte triști că am renunțat la avocatură pentru modă, deci chiar a fost foarte tare când m-au sunat”, a spus Iulia Albu în cadrul emisiunii Asia mai Târziu de pe YouTube. 

Cum i-a ajutat Iulia Albu pe soții Natanticu

Poate că mulți nu s-au așteptat, dar Iulia Albu chiar i-a ajutat pe Eliza și Cosmin Natanticu. Echipa a câștigat una dintre probele dificile datorită ei.

ADVERTISEMENT

Concurenții au fost obligați să bea apă dintr-un bidon, dar soții Natanticu nu au reușit și au vomitat. Cea care i-a scos din încurcătură a fost Iulia Albu.

” Moment în care mi-am dat seama că dacă nu beam eu apa aceea nu mai aveau cum să nu ajungă ultimii. Am luat frumos bidonul și cu înghițituri mici au băut aproape tot ce era în el”, a mai spus aceasta pentru emisiunea Asia mai Târziu.

ADVERTISEMENT