Life

Mama Iuliei Stănescu de la Abracadabra, în stare gravă la ATI, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19: „Sunt sigură că nu mai apuc să o prind în viață”

Mama Iuliei Stănescu de la Abracadabra se află în stare gravă la ATI. Femeia s-a îmbolnăvit de COVID-19 și are plămânii foarte afectați.
13.10.2021 | 19:43
Mama Iuliei Stanescu de la Abracadabra in stare grava la ATI dupa ce sa imbolnavit de COVID19 Sunt sigura ca nu mai apuc sa o prind in viata
Mama Iuliei Stănescu de la Abracadabra, în stare gravă la ATI, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. Sursa foto: Capturi Antena 1
ADVERTISEMENT

Mama Iuliei Stănescu, fosta actriță de la Abracadabra, se află în stare gravă la ATI, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19. Vedeta este convinsă că cea care i-a dat viață nu mai are mult de trăit.

În cadrul unei emisiuni, Iulia Stănescu a vorbit despre suferința mamei sale, care nici nu este vaccinată anti-COVID. În plus, femeia suferă și de alte boli.

ADVERTISEMENT

Mama Iuliei Stănescu de la Abracadabra, în stare gravă la ATI, după ce s-a îmbolnăvit de COVID-19: „Sunt sigură că nu mai apuc să o prind în viață”

Iulia Stănescu de la Abracadabra trece prin momente cumplite, după ce mama ei s-a infectat cu coronavirus. Femeia se află în stare gravă la ATI, iar fiica ei nu are mari speranțe în ce privește recuperarea celei care i-a dat viață.

Vedeta speră ca mama ei să câștige lupta cu boala, însă specialiștii i-au spus că șansele să-și revină sunt foarte mici. Iulia Stănescu nu și-a văzut mama de cinci ani și nu poate veni acum în România pentru a-i fi alături.

ADVERTISEMENT

Aceasta mărturisește că și-ar fi dorit să o poată strânge în brațe pe cea care i-a dat viață. Femeia nu este intubată, însă plămânii sunt foarte afectați, iar saturația de oxigen este mică.

„Nu o pot vedea, nu o pot auzi la telefon. A ajuns la Terapie Intensivă, aștept în orice moment acel telefon. Acum cinci ani am văzut-o ultima dată pe mama, a fost la mine, dar a vrut să se întoarcă în țară, a zis că acolo s-a născut și acolo vrea să moară.

ADVERTISEMENT

Nu este intubată, este septică, pulmonar și-a pierdut capabilitatea 50%, oxigenul i-a scăzut până la 60 și ceva la sută. Cred că mai are doar câteva ore de trăit.

Sunt sigură că nu o să mai apuc să o prind în viață, să o strâng în viață, mi-aș fi dorit măcar un ultim telefon, să ne luăm la revedere, este conștientă”, a declarat Iulia Stănescu la Acces Direct.

ADVERTISEMENT

Iulia Stănescu, apel disperat către români

Mama Iuliei nu era vaccinată pentru că nu și-a dorit acest lucru, iar simptomele au apărut cu mai bine de o săptămână în urmă. Vedeta i-a sfătuit pe oameni să se vaccineze, din moment de rata de vaccinare este foarte mică în România.

Din păcate, fosta vedetă TVR nu poate veni în țară și nici nu a putut lua legătura cu medicii care se ocupă de mama ei.

„Ea nu a fost vaccinată, a fost alegerea proprie. Deci de vreo săptămână stau așa, mi-a spus că e în casă de zece zile, că nu se simte bine, că simte că leșină și atunci mi-am dat seama. O vecină a ajutat-o să ajungă la spital și de atunci nu pot să vorbesc cu niciun doctor, sunt prea ocupați.

Nu sunt egoistă, înțeleg situația, dar aș fi apreciat foarte mult să mi se dea un telefon, pentru că eu puteam să îi trimit un tratament dacă eram anunțată din primele zile. Am încercat să vin în România, nu pot, soțul meu muncește zi și noapte, am un copil de un an, pe care-l alăptez și alți doi și în spital nici nu mă lasă.

Vă rog, România, 30% rata de vaccinare este inacceptabil, oamenii mor pe brânci. De aia am ieșit public să vă spun să vă vaccinați. Fiecare viață umană contează. Nu vreau să-mi dau speranțe false, înțeleg că este un caz pierdut 99%. Încerc să mă concentrez pe ce am de făcut”, a mai spus Iulia Stănescu.

Mama Iuliei de la Abracadabra, mărturisiri de pe patul de spital

Reporterii de la Acces Direct au luat legătura cu mama Iuliei, care este conștientă. Femeia își dorește cu disperare să trăiască, însă viața ei depinde de masa de oxigen în acest moment.

„Vreau să trăiesc, am nevoie de ajutor. Nu răspund la tratament, foarte rău mă simt, fără aer. Fără masca de oxigen mor. Mi-e frică! Doi oameni la 60 de bolnavi, e insuficient”, a transmis Valeria Folescu, de de pe patul de spital.

Iulia Stănescu este pregătită pentru ce este mai rău, așa că i-a transmis mamei sale un mesaj emoționant, sperând că femeia îl va auzi. Aflată în Los Angeles, SUA, actrița știe că sunt șanse mari să nu o mai vadă pe mama ei.

„Vreau să îi spun că o iubesc mult și că o să am grijă de familie, o s-o iubesc în fiecare zi și că Lia, care îi poartă numele, o s-o cunoască, chiar dacă nu o să o mai vadă. Îi mulțumesc pentru tot ceea ce a făcut. Îmi pare rău!”, a spus fosta membră de la Abracadabra.

ADVERTISEMENT