Sport

Transferul „gratuit” al lui Kylian Mbappe la Real Madrid ar putea fi cel mai scump din istoria clubului! Câți bani cere mama francezului

Mama lui Kylian Mbappe a stabilit o taxă pentru semnarea fiului său la Real Madrid. Atacantul francez a respins discuțiile cu privire la un nou contract cu PSG.
18.03.2022 | 20:54
Transferul gratuit al lui Kylian Mbappe la Real Madrid ar putea fi cel mai scump din istoria clubului Cati bani cere mama francezului
Suma pe care o cere mama lui Kylian Mbappe lui Real Madrid în schimbul transferului poate fi cea mai mare din istoria clubului. Sursa foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Zvonurile în legătură cu un posibil transfer a lui Kylian Mbappe la Real Madrid s-au intensificat în ultima perioadă, mai ales după ce părinții francezului au fost invitați să urmărească meciul retur Real Madrid – Paris Saint-Germain din loja prezidențială de pe Santiago Bernabeu.

Ce sumă cere mama lui Kylian Mbappe pentru transferul fiului său la Real Madrid

Potrivit Daily Star, transferul „gratuit” al lui Kylian Mbappe la Real Madrid ar putea fi cel mai scump din istoria clubului, dacă cererea mamei sale va fi acceptată.

ADVERTISEMENT

Fayza Lamari, mama atacantului, a solicitat lui Real Madrid să plătească o taxă specială de semnare în valoare de aproximativ 150 de milioane de euro pentru ca fiul ei să accepte să joace în LaLiga începând cu următorul sezon.

În urmă cu ceva vreme, au apărut zvonuri că Real Madrid a încheiat un acord cu vedeta lui PSG pentru un salariu de aproximativ 50 de milioane de euro pe an. Acest lucru ar însemna o creștere semnificativă față de actualul salariu de la clubul parizian – 26 de milioane de euro pe sezon.

ADVERTISEMENT

Va rămâne PSG fără Kylian Mbappe de la vară?

Atacantul francez a marcat 26 de goluri în toate competițiile până acum în sezonul curent, dar eliminarea lui PSG din Cupa Franței, respectiv Liga Campionilor a dezamăgit publicul. Acest eșec ar putea influența considerabil decizia pe care o va lua Mbappe în această vară.

De asemenea, el a respins discuțiile referitor la semnarea unui contract cu PSG, în ciuda eforturilor depuse de club de a-l convinge pe jucătorul de 23 de ani să rămână pe Parc des Princes.

ADVERTISEMENT

În octombrie 2021, mama lui Kylian Mbappe a declarat pentru RMC Sport că negocierile cu PSG au evoluat bine referitor la încheierea unui nou contract. Ea a spus atunci: „Suntem în discuții cu PSG chiar acum și merge bine. Chiar am vorbit cu Leonardo aseară [luni]. Dar vom ajunge la un rezultat?

„Un lucru este sigur: va da totul până la final pentru a câștiga Liga Campionilor. Kylian trebuie să se simtă mulțumit. Dacă este nefericit, este capabil să-ți spună: ‘Îmi termin cariera’. Și ne spune asta adesea, de fapt. Cu Kylian, totul se poate schimba de la o zi la alta”, a adăugat Fayza Lamari.

ADVERTISEMENT