Fotbal international

Mama lui Adrien Rabiot, mesaj disperat către guvernul francez: “Fiul meu e ostatic la PSG!”

20.03.2019 | 14:02
Mama lui Adrien Rabiot mesaj disperat catre guvernul francez Fiul meu e ostatic la PSG

Mama jucătorului Adrien Rabiot a lansat prin intermediul cotidianului L’Equipe un mesaj disperat către guvernul francez. Mama lui Rabiot, Veronique Rabiot, este totodată și agentul lui. Ea cere intervenția politicului în problema relației fiului său cu PSG. Rabiot a refuzat prelungirea contractului și de atunci, din decembrie, nu a a mai jucat nici un minut.

Mama lui Adrien Rabiot cere ajutorul guvernului francez în conflictul cu PSG

Mai mult, după ce camerele video l-au descoperit pe Adrien Rabiotsărbătorind într-un club de noapte după ce echipa sa a suferit șocul eliminării din Champions League la returul cu Manchester United. Urmare a acestei atitudini, considerată de către șefii lui PSG ca fiind făcută intenționat, ca un gest de ofensă, jucătorul a fost suspendat din toate structurile clubului.

Mama sa consideră că a fost o decizie incorectă, pentru că un jucător de fotbal are un alt ritm de viață și nu poate sta în pijama, în pat, încă de la ora 21. “PSG vrea controlul total asupra vieții private a lui Adrien, ceea ce este inacceptabil. A fost criticat pentru a lăsat echipa, dar în același timp nu mai poate juca. Sunt turbată de furie, pentru că toată energia lui se duce de pomană, pentru că nu e folosită.

Adrien Rabiot, alături de mama agent
Adrien Rabiot, alături de mama agent

Neymar e accidentat dar poate merge la Carnaval

Adrien e ca un prizonier. E pur și simplu ostatic la PSG. Un jucător de fotbal trăiește pentru a juca, nu pentru a sta la pat. Adrien nu joacă din decembrie și probabil că nu o va face până în iunie. Într-o carieră profesionistă șase luni sunt foarte lungi. A fost luat ostatic pentru că nu a vrut să-și prelungească contractul, dar ceea ce vrea el este nimic altcveva decât să i se respecte contractul de acum

Sunt surprins că ministrul sportului și cel al muncii nu fac nimic. Multe persoane cunosc situația lui, dar nu fac absolut nimic. I-au luat bonusurile, i-au luat o parte din salariu, dar toată lumea tace. El a fost penalizat pentru că a întârziat șase minute la un meci cu Marseille. Alții sunt accidentați, dar pot merge dintr-o parte într-alta a planetei ca să participe la Carnaval”. Aluzia este clară la brazilianul Neymar.