Mama lui Alexis, chelneriţa ucisă de incendiul din Colectiv, face donaţii incredibile!

Ionuţ Cataramă   
în Hotnews
20/12/2015, 17:18
Mama lui Alexis, chelneriţa ucisă de incendiul din Colectiv, face donaţii incredibile! GALERIE FOTO

In pragul Sarbatorilor de iarna, Cristina Matache, mama lui Alexis, barmanita care a murit la Colectiv, a luat decizia sa se desparta de o parte din lucrurile care i-au apartinut fetei sale.

Pe langa hainele de imbracat, incaltamintea si accesorile lui Alexis, care in mare parte au fost impartite la parastasul de 40 de zile si au ajuns la trei dintre prietenele apropiate ale fetitei sale, doamna Matache vrea sa daruiasca si jucariile pe care tanara le colectiona.

„Sunt jucarii de plus, papusi, amintiri, jucarii vechi si frumoase. Ne-am gandit sa le dam copiilor nevoiasi, sa le duc la un camin, la micuti care sa se joace si sa se bucure de ele. Am patru saci plini cu surprize de la ouale de ciocolata, preferatele ei. Le-am strans pe toate de cand era ea micuta si uite ca s-au facut patru saci. Cum se faceau mai multe, cum le duceam in sac. Dau tot, le dau pe toate. Si astea si jucariile. Daca vrem sa mergem mai departe nu trebuie sa ne mai agatam de lucrurile”, a declarat Cristina Matache pentru WOWbiz.ro.

Sursă: www.wowbiz.ro

Închide ×