Life

Mama lui Alin Oprea de la Talisman știa că relația lui cu Larisa nu va ajunge într-un port bun? Dezvăluiri neașteptate în telenovela momentului

15.09.2020 | 16:48
Mama lui Alin Oprea de la Talisman stia ca relatia lui cu Larisa nu va ajunge intrun port bun Dezvaluiri neasteptate in telenovela momentului
Alin Oprea, în război cu fosta nevastă, Larisa. Foto: captură Antena 1
ADVERTISEMENT

Alin Oprea a continuat seria dezvăluirilor despre eșecul căsniciei cu Larisa și despre problemele în fața cărora a închis ochii în toți acești ani, de dragul soției sale.

Alin Oprea susține că Larisa i-a îndepărtat pe cei dragi de el

Cântărețul cunoscut datorită trupei Talisman a spus că Larisa i-a îndepărtat aproape pe toți din preajma lui și că mama lui nu a plăcut-o niciodată pe femeie.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în ultimii 15 ani cea care i-a dat viață artistului nici nu i-a mai vizitat familia din cauza fostei neveste, semn că intuia că această căsătorie nu este una tocmai fericită.

Nu doar mama lui Alin s-a distanțat de familia cântărețului, ci și unul dintre frații acestuia, potrivit propriilor declarații făcute aseară la Xtra Night Show.

ADVERTISEMENT

„Mama nu a mai fost în vizită la noi de 15 ani, de când i-am spus să nu se mai bage în căsnicia mea. Ea niciodată nu a crezut ca familia asta e fericită. Soția mea nu era adepta acestor întâlniri ale copiilor cu membri familiei mele”, a dezvăluit Alin la Antena 1.

Nici fratele artistului nu o înghițea pe Larisa

„Și un frate de-al meu s-a distanțat din aceeași cauză, că nu a agreat această alegere a mea. Orice om cu o personalitate, cum era și Tavi Colen, de exemplu, care era capabil să îmi deschidă ochii, era îndepărtat prin diverse tertipuri, fie ele femeiești, fie strategii de tot felul”, a mai spus Oprea.

ADVERTISEMENT

Cântărețul a mai declarat că Larisa nu s-a ocupat de copii așa cum s-a lăudat în presă și că dacă nu era soacra lui, nu știe ce s-ar fi ales de educația acestora.

„Soacra făcea de mâncare, soacra călca, soacra mea făcea cam toate, soția mea avea o obsesie cu curățenia. Cam atât făcea. La nivel de educație, să nu uităm că copiii mei învață la cele mai bune școli din lume, facultăți de muzică. Am stat cu ei zi și noapte să îi ajut cu ce aveau de facut în muzică. Eu nu iau meritele nimănui, vreau doar să se recunoască și meritele mele”, a mai spus Alin de la Talisman.

ADVERTISEMENT
Tags: