Life

Mama lui Chris Rock, reacție dură după ce fiul ei a fost pălmuit de Will Smith la gala Oscar 2022: “Când îmi rănești copilul, mă rănești pe mine”

Rose Rock, mama lui Chris Rock, a avut o reacție dură după ce fiul ei a fost pălmuit de Will Smith la gala premiilor Oscar 2022, în urmă cu aproximativ o lună.
24.04.2022 | 21:32
Mama lui Chris Rock reactie dura dupa ce fiul ei a fost palmuit de Will Smith la gala Oscar 2022 Cand imi ranesti copilul ma ranesti pe mine
Mama lui Chris Rock, reacție dură după incidentul de la Oscar 2022. Sursa foto: EPA/ Etienne Laurent
ADVERTISEMENT

Mama lui Chris Rock a transmis un mesaj la aproape o lună de când comediantul a fost pălmuit de Will Smith la gala premiilor Oscar 2022, după ce a făcut o glumă la adresa soției actorului din King Richard, Jada Pinkett Smith.

Mama lui Chris Rock, reacție dură după ce fiul ei a fost pălmuit de Will Smith la gala Oscar 2022

Rose Rock a spus că a crezut, inițial, că palma dată de Will Smith fiului ei a fost, de fapt, un moment regizat. La postul local de televiziune WIS-TV din Carolina de Sud, aceasta a spus că s-a simțit și ea rănită de palma renumitului actor, din moment ce este mamă.

ADVERTISEMENT

“Când l-a pălmuit pe Chris, ne-a pălmuit de fapt pe toți. Chiar și pe mine m-a pălmuit. Pentru că atunci când îmi rănești copilul, mă rănești pe mine.

Nimeni nu i-a auzit discursul. Nimeni nu a putut să fie atentă la discurs pentru că toți se întrebau ‘Ce s-a întâmplat?’”, a declarat mama lui Chris Rock, notează revista People.

ADVERTISEMENT

Will Smith, provocat la un meci de box de fratele lui Chris Rock

Recent, Kenny Rock, fratele lui Chris Rock, a reacționat după incidentul petrecut în timpul ceremoniei Oscar 2022. Acesta l-a provocat pe Will Smith la un meci de box, deși nu practică acest sport, fiind actor și entertainer.

“Nu, nu ar trebui (n.r. să se lupte Chris Rock și Will Smith). Dar eu ar trebui să intru în ring cu Will Smith.”, a declarant recent fratele comediantului, potrivit news.com.au.

ADVERTISEMENT

Kenny Rock a obținut dreptul de a lupta în ringul de box, dar a spus că încă nu are oponent, așa că s-a gândit că Will Smith ar fi alegerea potrivită.

“Ar trebui să urc în ring cu Will Smith. L-aș putea doborî. Voi lăsa mâinile să vorbească.”, a adăugat el.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Kenny a declarat la începutul lunii că fratele său nu știa de alopecia cu care se confruntă soția lui Will Smith, conform Los Angeles Times.

Will Smith, interzis la Oscar pentru următorii 10 ani

După incidentul de la gala Oscar din acest an, Will Smith a fost sancționat de Academie. Actorul nu mai are dreptul să participe la gala premiilor Academiei în următorii zece ani.

“Consiliul de administrație a decis că, pentru o perioadă de 10 ani, începând cu 8 aprilie 2022, lui Will Smith nu i se va permite să participe la niciun eveniment sau program al Academiei, în persoană sau virtual, inclusiv la premiile Academiei.

Cea de-a 94-a ediție a premiilor Oscar trebuia să fie o celebrare a numeroaselor persoane din comunitatea noastră care au făcut o muncă incredibilă în ultimul an; totuși, acele momente au fost umbrite de comportamentul inacceptabil și dăunător al lui Will Smith.”, se arată în comunicatul Academiei Americane de Film.

“Accept şi respect decizia Academiei.”, a fost reacția lui Will Smith după acest anunț.

ADVERTISEMENT