Sport

Cristiano Ronaldo are o iubită model. Georgina Rodriguez, lăudată chiar de „soacră”: „Este un mare sprijin”

Dolores Aveiro spulberă orice mit. Deși s-a speculat că n-ar fi de acord cu relația, mama lui Cristiano Ronaldo are numai cuvinte la adresa partenerei de viață a fiului său, Georgina Rodriguez.
24.12.2021 | 09:06
Cristiano Ronaldo are o iubita model Georgina Rodriguez laudata chiar de soacra Este un mare sprijin
ADVERTISEMENT

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au o relație perfectă. Cei doi sunt susținuți puternic de mama superstarului de la Manchester United. Dolores Aveiro susține că iubita cvintuplului Balon de Aur are grijă ca acestuia să nu îi lipsească nimic, atât în viața personală, cât și în cea profesională.

Dolores Aveiro, laude pentru iubita lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez

Mama lui Cristiano Ronaldo a dorit să puna capăt oricărui zvon conform căruia ea nu ar fi o susținătoare a relației dintre portughez și Georgina Rodriguez. Într-un interviu acordat pentru revista lusitană Improvavel, Dolores Aveiro a avut numai cuvinte de laudă.

ADVERTISEMENT

„Georgina este o fată bună și este un mare sprijin pentru Cristiano”, a declarat femeia în vârstă de 66 de ani.

Dolores Aveiro va petrece sărbătorile în Anglia. Ea și cei trei frați ai lui Cristiano Ronaldo vor merge la Manchester. Superstarul de pe Old Trafford e prins cu treabă. Echipa sa are meciuri în Premier League, pe 27 decembrie, cu Newcastle, și pe 30 decembrie, cu Burnley.

ADVERTISEMENT

Mama lusitanului va fi bunică de gemeni

Dolores Aveiro va fi din nou bunică. Georgina Rodriguez îi va dărui lui Cristiano Ronaldo doi gemeni.

Fotbalistul și modelul hispanic în vârstă de 27 de ani au dezvăluit, recent, pe social media, că vor fi părinții unui băiețel și ai unei fetițe.

ADVERTISEMENT

Înainte de Crăciun, Georgina Rodriguez și ceilalți patru copii ai lui Cristiano Ronaldo s-au distrat pe cinste. Cei cinci au fost în vacanță în Laponia pentru o întâlnire cu Moș Crăciun. Familia superstarului lui Manchester United a fost cazată într-un peisaj de vis, mai exact la o cabană închiriată cu 1800 de euro pe noapte.

Ce va mânca de sărbători Cristiano Ronaldo

Deși este celebru pentru felul în care are grijă de propria siluetă, alimentația fiind una strictă, Cristiano Ronaldo se va răsfăța de sărbători din punct de vedere gastronomic.

ADVERTISEMENT

Mama portughezului va pregăti special pentru această ocazie câteva dintre felurile de mâncare preferate ale lui fiului ei, printre care și friptură de porc marinat în usturoi și vin.

 „Va fi o petrecere grozavă. Facem schimb de cadouri și spunem glume. Este o seară superbă. Multumesc Lui Dumnezeu, am tot ce am nevoie”, a adăugat Dolores Aveiro.

Dolores Aveiro va împlini 67 de ani pe 31 decembrie 2022, la o zi distanță după meciul dintre Manchester United și Burnley.

ADVERTISEMENT