ADVERTISEMENT
Life

Mama lui Culiță Sterp de la Survivor România, taxată dur după comentariile josnice făcute la adresa lui Jador și a romilor

Autor: Dan Suta | 10.02.2021 | 10:29
Mama lui Culiță Sterp de la Survivor România, taxată dur după comentariile josnice făcute la adresa lui Jador și a romilor
Mama lui Culiță Sterp a vorbit în termeni incalificabili despre comunitatea romă și l-a criticat și pe Jador. Foto: Youtube/ Instagram

Mama lui Culiță Sterp de la Survivor România a folosit un limbaj incalificabil într-un live făcut în mediul online pentru a-și apăra fiul de comentariile internauților.

ADVERTISEMENT

După ce relația dintre Culiță și Jador a început să scârțâie, tot mai mulți au început să îl atace pe manelist din cauza comportamentului său excesiv în Republica Dominicană, implicându-se în toate conflictele și provocându-i în permanență pe ceilalți cu jigniri.

Culiță i-a spus în emisiunea de duminica trecută lui Jador, prietenește, că greșește foarte mult și că ar trebui să se gândească de ce este singurul concurent cu care s-a certat toată lumea.

ADVERTISEMENT

Mama lui Culiță Sterp de la Survivor România, cam prea slobodă la gură

De la această aparentă ruptură între Jador și Culiță s-au inflamat spiritele în România între familiile celor doi concurenți.

Geta Sterp, mama lui Culiță, a vorbit extrem de urât la adresa țiganilor, confirmând practic ce părere are, de fapt, despre Jador.

ADVERTISEMENT

Sora lui Culiță i-a atras atenția în repetate rânduri mamei sale să nu folosească injurii, însă aceasta nu s-a lăsat și, în ciuda atenționărilor, a continuat să vorbească la fel de josnic.

Reacțiile oamenilor după comentariile josnice lansate de mama Geta

„Dumnezeu știe ce poate fi acolo. Copilul ăsta Jador, nu are suflet rău, dar gura bate curul! L-ați înjurat pe Culiță pe TikTok, bă țiganilor! Nu vezi că România e… Dă-i dracu de țigani! Îi înjur și eu înapoi, ce aveți cu Culiță? 

ADVERTISEMENT

Ciorilor, mergeți la lucru, ciorilor! De la ciori, toată țara-i pe butuci, că nimic nu lucrează ciorile”, a spus Geta Sterp pe live.

Sora lui Culiță a citit apoi un comentariu de pe Instagram în care o persoană a scris că fostul soț al lui Carmen de la Sălciua nu a dovedit în acest concurs că este ca un frate pentru Jador, iar aici mama Geta a avut o nouă replică: „Da normal că nu-s frați, că nu i-am făcut io. Fiecare cu aia a mă-sii!”.

ADVERTISEMENT

Toate aceste ieșiri necontrolate ale doamnei Geta au fost taxate, în cele din urmă, de internauți.

„Doamna Geta, înaintea luu Dumnezeu nu este tigan, român , neamț sau orice naționalitate ai fi. Toti suntem creația Lui! Important e să fii Om. Domnul ne-a dat o poruncă: să ne iubim unii pe altii !!Fiti binecuvântati si ocrotiți de Dumnezeu!!🙏🙏Un salut din Londra!;

ADVERTISEMENT

Vai mama Geta ce limbaj….deci până la urmă toată lumea vorbește urât nu doar Jador! Măcar să nu aruncăm cu piatra în cazul ăsta!;

Se vede ca sunteti rasişti….asa si Culita se ia de Jador foarte urat ati pierdut foarte mult prin jignirile acestea;

Să-ți fie rușine mama lui Culita (Geta) nu se vb așa urât, am impresia ca acești copii ai dumitale s-au autoeducat singuri, dacă ești nevasta de cioban, ăsta ești!!!; Îmi pare rău, dar mi-am schimbat părerea despre dvs.”, sunt câteva din comentariile oamenilor la adresa mamei Geta.

 

 

 

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!