Life

Mama lui Culiță Sterp, în fața judecătorilor. Femeia a avut calitate de parte vătămată

17.06.2020 | 15:58
Mama lui Culita Sterp in fata judecatorilor Femeia a avut calitate de parte vatamata
Mama lui Culiță Sterp, în fața judecătorilor. Femeia a avut calitate de parte vătămată. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Mama lui Culiță și a lui Iancu Sterp, Georgeta Guțiu, a ajuns în fața judecătorilor din Hațeg având calitate de parte vătămată, în timp ce alte patru persoane au fost anchetate ca și învinuiți.

Dosarul înregistrat pe 4 februarie 2020 a avut drept obiect „confirmare renunțare urmărire penală” ceea ce înseamnă că mama celor doi tineri din showbiz-ul autohton s-a înțeles între timp cu pârâții și a renunțat la proces.

ADVERTISEMENT

„Admite cererea formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Hațeg. Constată legalitatea şi temeinicia soluţiei de renunţare la urmărire penală”, se arată în decizia judecătorilor din data de 26 februarie 2020, relatează wowbiz.ro.

Mama lui Iancu și a lui Culiță Sterp, proces penal deschis la Judecătoria Hațeg

Nu se cunoaște motivul pentru care mama fostului concurent „Puterea Dragostei”, Iancu Sterp, și a manelistului, Culiță Sterp, a deschis în instanță un proces penal împotriva celor 4 învinuiți, însă se pare că într-un final lucrurile s-au încheiat cu bine.

ADVERTISEMENT

Georgeta Guțiu, mama celor doi bărbați, a figurat ca parte vătămată, dar a renunțat la urmărirea penală împotriva pârâților, judecătorii din Hațeg luând act de această decizie la finalul lunii februarie.

Femeia a intrat în atenția publică după ce fiul ei, Iancu Sterp, s-a înscris la „Puterea Dragostei”, dar și după participarea acestuia la „Survivor România”. Mama fostului concurent a povestit în emisiunea „FanArena” picanterii din viața personală, declarând totodată că este singură.

ADVERTISEMENT

„Eu sunt mai mică decât bărbati-miu cu zece ani, dar nici acest lucru nu l-a împiedicat să se mai uite și la alte fete. Deși am fost tânără și doar pentru el, a umblat și i-a mai scăpat ochii și la altele, m-a trădat de multe ori. 

Suntem o familie frumoasă, cu copii minunați, dar știți cum sunt bărbații, se mai uită un pic în jur”, a mărturisit Georgeta Guțiu care a dezvăluit că nu a fost niciodată căsătorită cu tatăl copiilor ei, potrivit sursei menționate mai devreme.

ADVERTISEMENT

Părinții lui Iancu și ai lui Culiță Sterp nu au fost căsătoriți niciodată

În plus, mama manelistului Culiță Sterp a ținut să lămurească situația în ceea ce privește numele pe care-l poartă, spunând că deși are patru copii frumoși are în continuare numele de fată, necăsătorindu-se cu Nicolae, bărbatul lângă care a trăit ani buni.

„Toată lumea m-a botezat Geta Sterp. Ei bine, să știți și dumneavoastră adevărul. Vreau să vă spun în premieră că numele meu real este Geta Guțiu.

Niciodată nu am fost căsătorită, sunt o domnișoară cu patru copii mari și frumoși. Nu din cauza mea nu m-am măritat cu Nicolae, tatăl lui Iancu, eu mi-am dorit din tot sufletul meu acest lucru.

Orice fată își dorește să fie mireasă când este tânără, l-am și iubit din toată inima, a fost primul meu bărbat și ultimul până în momentul de față, însă așa a fost”, a spus mama lui Iancu Sterp la „Ștafeta mixtă”.

 

 

 

ADVERTISEMENT