ADVERTISEMENT
Life

Mama lui Culiță Sterp, noi acuzații la adresa Simonei Hapciuc: „Ești toată desfigurată!”

Mama lui Culiță Sterp a lansat noi acuzații la adresa Simonei Hapciuc, fostă concurentă la Survivor România.
Autor: Andreea Stanaringa | 28.05.2021 | 23:39
Mama lui Culiță Sterp, noi acuzații la adresa Simonei Hapciuc: „Ești toată desfigurată!”
Mama lui Culiță Sterp, noi acuzații la adresa Simonei Hapciuc: „Ești toată desfigurată!” Sursa foto: Colaj Fanatik

Mama lui Culiță Sterp a lansat noi acuzații la adresa Simonei Hapciuc, care a fost eliminată de la Survivor România cu două luni în urmă. Doamna Geta nu s-a mai putut abține și a răbufnit, spunând lucruri fără perdea.

ADVERTISEMENT

Actrița l-a atacat recent pe Culiță Sterp, acuzându-l de anumite lucruri pe care le făcea în timpul competiției. Doamna Geta nu poate înțelege care este motivul pentru care fosta concurentă l-a luat în vizor pe fiul ei.

Mama lui Culiță Sterp, noi acuzații la adresa Simonei Hapciuc

Simona Hapciuc a spus despre Culiță Sterp că este fals și parșiv, lucru care a enervat-o la culme pe mama artistului. Doamna Geta a avut un adevărat scandal cu blondina în mediul online.

Fosta Faimoasă le-a arătat urmăritorilor câteva dintre replicile acuzatoare pe care i le-a adresat Geta Sterp.

ADVERTISEMENT

„Eu am 50 de ani, dar tu chiar că arăți de 100. Zici că ești dezgropată pentru cercetări!!! Dar mai taci d***u odată că tu ești penibilă, nu eu!

 Stai liniștită că nu ajungi tu la nivelul meu veci! Ai un caracter jegos! Te-ai găsit tu…. Taci! Nu mai pomeni numele lui Culiță! Vrei publicitate????

Esti bună de pus ciuhă în cucuruz, ești urâtă ca d***u! Toată desfigurată! Cauți atenție peste tot!!! Dispari!!!”, sunt doar câteva dintre mesajele scrise de Geta Sterp către Simona Hapciuc.

ADVERTISEMENT

Blondina susține în continuare că artistul este o altă persoană atunci când nu este filmat, lucru de care s-a convins în cele două luni petrecute în Dominicană.

„Cam acesta este caracterul familiei. Asta am cunoscut eu la Culiță în 8 săptămâni, asta se întâmplă când nu sunt camerele pe el. Și acum observ de unde i se trage educația”, a spus Simona Hapciuc despre fostul ei coleg din echipa Faimoșilor.

ADVERTISEMENT

„Vă mulțumesc, doamna Geta. Toată sănătatea v-o doresc”, i-a răspuns Simona mamei lui Culiță Sterp.

Simona Hapciuc și Geta Sterp, război în medul online

Nu este prima dată când cele două femei au astfel de conflicte în mediul online.

Doamna Geta crede că Simona Hapciuc i-a făcut avansuri lui Culiță în timp ce erau la Survivor România, iar acesta ar fi refuzat-o, din moment ce are o iubită care va naște în luna iunie.

ADVERTISEMENT

Femeia a încercat să-și apere fiul, care este plecat de cinci luni în Republica Dominicană. Rămâne de văzut dacă artistul va avea o reacție, urmând să se întoarcă cât de curând acasă.

În ediția din această seară Survivor România, Culiță Sterp a fost descalificat pentru a-i fi alături Danielei Iliescu, însărcinată în luna a noua.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!