ADVERTISEMENT
Life

Mama lui Culiță Sterp nu s-a mai putut abține. Doamna Geta lansează acuzații grave la adresa Simonei Hapciuc

Doamna Geta, mama lui Culiță Sterp de la Survivor România, a pus-o la zid pe Simona Hapciuc, după ce fosta concurentă a lansat noi acuzații la adresa cântărețului de muzică de petrecere.
Autor: Alexa Serdan | 21.05.2021 | 21:18
Mama lui Culiță Sterp nu s-a mai putut abține. Doamna Geta lansează acuzații grave la adresa Simonei Hapciuc
Mama lui Culiță Sterp nu s-a mai putut abține. Doamna Geta lansează acuzații grave la adresa Simonei Hapciuc. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik

Mama concurentului de la Kanal D a răbufnit la scurt timp după ce actrița l-a adus în discuție pe fiul ei. Femeia nu înțelege nici acum care este motivul pentru care frumoasa blondină îl atacă pe artist, deși a ieșit din competiția sportivă de mult.

ADVERTISEMENT

Doamna Geta crede că Simona Hapciuc i-a făcut avansuri lui Culiță Sterp, care a refuzat-o pentru că are iubită și urmează să devină tată. Mama Faimosului din Republica Dominicană spune că atitudinea Simonei Hapciuc ar cam trebui să înceteze.

Doamna Geta a răbufnit. Ce spune mama lui Culiță Sterp despre acuzațiile lansate de Simona Hapciuc

Mama lui Culiță Sterp a încercat să se ferească de acuzații grave la adresa Simonei Hapciuc, dar și-a apărat fiul, care de 5 luni este plecat tocmai în Republica Dominicană.

Femeia susține că fosta concurentă ar avea nevoie să fie ”răcorită”, numai așa putând fi oprită din declarațiile pe care le face despre Faimosul de la Survivor România.

ADVERTISEMENT

„Nu aș vrea să o jignesc, dar știți de ce Simona Hapciuc îl tot menționează pe Culiță? Într-adevăr el e puțin schimbător, dar ea l-a tot catalogat foarte urât. Fiecare are scăpări.

Ea sigur ar fi vrut să-i facă ceva avansuri. Culiță poate a refuzat-o. Eu nu vreau să fac niciun fel de acuzație. E foarte urât, în lipsa lui, să vorbească despre el. Dar ea nu mai are despre cine să vorbească?

Nu știu exact ce a fost între ei, dar eu spun ce cred. I-a fost ciudă că nu a cocoșit-o Culiță. Nu a ajuns să cocoșească toate urâtele. Să-i fie rușine, poftim. Ea nu mai termină.

ADVERTISEMENT

Eu am zis acum o dată și nu mai am treabă cu ea. O bag eu aici în apa asta de munte, să o răcoresc puțin, dacă nu e răcorită.

La un moment dat mai termini. Să mă ierte Dumnezeu. Ce i-a făcut? Aia-i, că nu i-a făcut. Iartă-mă, Doamne”, a declarat mama lui Culiță Sterp, prin telefon, în emisiunea „Ștafeta mixtă”, scrie wowbiz.ro.

ADVERTISEMENT

Mama Geta, despre conflictul dintre Culiță și Raluca Dumitru

În ceea ce privește scandalul pe care Faimosul l-a avut cu Raluca Dumitru, doamna Geta spune că fiul ei s-a abținut cu greu. Femeia crede că artistul nu este cel mai corect, asta pentru că are 80% fapte bune și 20% rele.

Mama lui Culiță Sterp susține că vedeta este o persoană caldă, care încearcă să fie prieten cu toată lumea. Cu toate acestea mama Geta crede că Faimosul a reușit să bage frica în unii dintre concurenți, de aici și acuzațiile care i se aduc.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!