Life

Mama lui Culiță Sterp, replică rasistă la adresa lui Jador. Cum l-a numit pe concurentul Survivor România 2021

09.02.2021 | 22:14
Mama lui Culita Sterp replica rasista la adresa lui Jador Cum la numit pe concurentul Survivor Romania 2021
ADVERTISEMENT

Jador avea o prietenie foarte strânsă cu Culiță Sterp, însă a fost jignit de mama acestuia, care i-a adresat o replică rasistă. Cei doi cântăreți au avut parte numai de conflicte de când a început „Survivor România” 2021. 

Deși sunt în aceeași echipă, aceștia nu se mai înțeleg deloc și au avut discuții aprinse în ultimele episoade ale show-ului. Mama lui Culiță Sterp nu s-a putut abține și a avut o ieșire necontrolată, prin care l-a insultat pe prietenul fiului său.

ADVERTISEMENT

Totul s-a petrecut pe Instagram, atunci când fanii au făcut apel la Iancu Sterp să-și apere fratele, însă mama a fost cea cre a oferit un răspuns, total neașteptat, având în vedere prietenia dintre Jador și fiul ei.

Mama lui Culiță Sterp, replică rasistă la adresa lui Jador. Cum l-a numit pe concurentul Survivor România 2021

Relația de prietenie dintre Jador și Culiță Sterp este în mare pericol din cauza certurilor de care au avut parte la „Survivor România” 2021. Mama lui Culiță a pus paie pe foc în conflictul dintre cei doi cântăreți după ce l-a jignit pe Jador pe Instagram.

ADVERTISEMENT

Unul dintre fani l-a rugat pe Iancu Sterp să-și apere fratele în conflictul cu Jador. Nimeni nu se aștepta ca răspunsul să fie oferit de mama celor doi frați, care a făuct o remarcă rasistă la adresa concurentului. Mai exact, femeia l-a numit „țigan” pe Jador, o insultă atât pentru el, cât și pentru familia lui.

„Cine se pune cu niște țigani!!”, a fost comentariul pe care l-a lăsat mama lui Culiță și Iancu Sterp la postarea respectivă, potrivit viva.ro.

ADVERTISEMENT

Cum a început cearta din Jador și Culiță Sterp

Jador l-a acuzat pe colegul său din echipa Faimoșilor că ține partea femeilor, chiar dacă ceea ce fac ele nu este bine, de acolo pornind cearta între ei. „Culiță ține partea oricărei femei!”, a fost remarca lui Jador în cadrul show-ului.

La rândul său, Culiță i-a răspuns tânărului și i-a spus că nimeni nu este șef în acest concurs, cu atât mai puțin el: „Nimeni nu e șef aici. Dacă cineva ar fi șef aici, cu siguranță nu ai fi tu acela!”

ADVERTISEMENT

Mama lui Jador a comentat atitudinea lui Culiță Sterp și s-a arătat dezamăgită de neînțelegerile dintre cei doi, susținând că fiul ei este o persoană bună, care nu dorește răul nimănui.

„El ar vrea să fie un băiat prietenos acolo, după felul în care o arată, ar vrea să fie prietenos, dar nu arec u cine. Cred și sper să rămână în continuare (n.r. prieten) cu Culiță. Pe Culiță îl cunoaște cel mai bine dintre toți. Cu Culiță a avut colaborări, a cântat.

Sincer, mi se pare distant Culiță față de el. Nu știu, așa îl văd eu, dar poate el nu e așa. Dar așa îl văd eu de acasă, așa, distant. Adică, când cineva spune, că am văzut cazuri în care a spus o fată despre el, sau un băiat, că Jador a făcut cu glumele lui, cu energia pe care o are acolo… nu i-a luat apărarea, să zică… Sau poate că el nu îl cunoaște îndeajuns pe Jador. Nici Culiță nu îl cunoaște îndeajuns”, a declarat mama lui Jador la Kanal D.

ADVERTISEMENT