Sport

Mama lui Denis Alibec, deranjată de declarațiile lui Giovanni Becali: „De acolo a început declinul. Am să regret toată viața”

Deranjată de unele afirmații făcute de Giovanni Becali la adresa fiului său, mama lui Denis Alibec a avut un discurs acid la adresa agentului.
08.07.2024 | 20:12
Mama lui Denis Alibec deranjata de declaratiile lui Giovanni Becali De acolo a inceput declinul Am sa regret toata viata
Deranjată de unele afirmații făcute de Giovanni Becali la adresa fiului său, mama lui Denis Alibec a avut un discurs acid la adresa agentului. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

In urmă cu 2 zile, impresarul a vorbit despre faptul că atacantul a fost destul de dezordonat cu cariera sa, iar implicarea mamei lui în luarea deciziilor nu l-au ajutat, ci mai degrabă l-au făcut să stagneze.

Giovanni Becali, atacat dur de mama lui Denis Alibec

După ce a auzit ce a spus Giovanni Becali, mama lui Denis Alibec, nu a mai răbdat și a lansat o tiradă agresivă la adresa agentului de jucători. Emilia Stroe l-a acuzat de faptul că minte și crede că declinul fiului său a venit tocmai după ce a semnat cu firma lui de impresariat.

ADVERTISEMENT

”Face public niște afirmații mincinoase. Și-a arogat niște merite pe care nu le are. Transferul la Inter a fost făcut de un alt agent sloven. Colabora în România cu Cristi Buturugă. A spus că l-a debutat Mourinho și că a avut și el un merit.

În 2009, Denis a fost luat de Mourinho la un amical și în 2010 a fost debutat de Rafa Benitez. Atunci, domnul Giovanni nu era impresarul lui. Am semnat cu el în 2011. Am să regret toată viața că am făcut asta. O lună de zile am insistat că nu vreau. De acolo a început declinul lui Denis.

ADVERTISEMENT

Eu, ca mamă, am făcut tot ce am crezut. Nu m-am băgat niciodată în transferuri. Denis a hotărât dacă vrea sau nu. Eu m-am băgat când a venit de la Mechelen în țară. Atunci nu am fost de acord. Voiam să meargă la Viitorul.

Eu nu am spus niciodată că eu am fost îngerul. Bologna a vrut să îl dea în Serie B, dar a venit la insistențele lui Giovanni la Astra. Eu voiam să rămână în Italia, nu să se întoarcă”, a declarat Emilia Stroe, la Liga Digisport.

ADVERTISEMENT

Alibec, dorit în locul lui Drăguș la Gaziantep

În acest moment, Denis Alibec este liber de contract după ce și-a încheiat înțelegerea pe care a avut-o cu formația Muaither din Qatar. El nu a luat încă o decizie cu privire la viitorul său, fiind în vacanță după ce a participat cu naționala României la EURO 2024.

Imediat după ce ”tricolorii” și-au încheiat aventura la turneul final, presa din Turcia a anunțat că fotbalistul în vârstă de 33 de ani este pe lista lui Gaziantep, care se află în căutarea unui atacant după ce Denis Drăguș a ajuns la Trabzonspor.

ADVERTISEMENT

Dorit și de Gigi Becali la FCSB în încercarea de a ajunge în grupele Champions League, Alibec a mărturisit că prima sa opțiune este să joace tot în străinătate, iar dacă s-ar întoarce în țară ar face-o doar la Farul Constanța.

ADVERTISEMENT