Life

Mama lui Dragoș Dolănescu, dezvăluiri despre Maria Ciobanu. Ce i-a oferit artista la nașterea fiului: ”I-am aruncat”

Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, a făcut mărturisiri despre cum Maria Ciobanu i-a vizitat fiul la scurt timp după naștere.
28.11.2022 | 12:10
Mama lui Dragos Dolanescu dezvaluiri despre Maria Ciobanu Ce ia oferit artista la nasterea fiului Iam aruncat
Maria Ciobanu a vizitat-o pe Margarita Valenciano la scurt timp după nașterea lui Dragoș Dolănescu. Sursa foto: facebook, Click, colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Margarita Valenciano, mama lui Dragoș Dolănescu, a vorbit despre Maria Ciobanu. Femeia, de profesie medic, a spus cum, în urmă cu aproape 5 decenii, artista i-a făcut o vizită fiului ei, la scurt timp după naștere, pentru a vedea dacă seamănă, într-adevăr, cu regretatul Ion Dolănescu.

Maria Ciobanu l-a vizitat pe Dragoș Dolănescu la scurt timp după naștere. Ce i-a oferit, dar mama acestuia a aruncat

Margarita Valenciano, despre care se spune că ar fi fost o aventură a lui Ion Dolănescu, locuia pe atunci într-un cămin din București, aici mutându-se de la Cluj (unde studia medicina-n.r) pentru a fi mai aproape de partenerul ei.

ADVERTISEMENT

La nici o lună după ce l-a adus pe lume pe Dragoș Dolănescu, Maria Cioban i-a bătut în ușă, iar când i-a văzut copilul, a constatat că seamănă cu Ion Dolănescu.

Totodată, Margarita Valenciano și-a mai amintit că Maria Ciobanu i-a lăsat niște bani fiului său, la acea vreme doar un bebeluș, dar ea nu i-a păstrat, ci i-a oferit cerșetorilor.

ADVERTISEMENT

”Maria Ciobanu m-a vizitat la cămin. Dragoș cred că nu avea nici o lună de când se născuse. Ideea este că ea era curioasă și a vrut să știe dacă fiul meu seamănă cu Ion Dolănescu.

A recunoscut și ea că este așa. Cu prilejul vizitei, Maria Ciobanu mi-a dat niște bani pentru Dragoș, așa se obișnuiește…

ADVERTISEMENT

Dar eu să știți că banii pe care i-a lăsat Maria Ciobanu lui Dragoș i-am aruncat, pentru că mi-a fost frică de ea. Banii i-am dat la cerșetori, după vizita ei”, a spus Margarita Valenciano pentru Viva!

Dragoș Dolănescu a împlinit de curând 47 de ani

Dragoș Dolănescu are acum 47 de ani, împliniți de curând, și locuiește în Costa Rica alături de mama, soția și copiii lui. Dragoș Dolănescu este fiul vitreg al Mariei Ciobanu, dar legitim al regretatului solist Ion Dolănescu și, de altfel, fratele vitreg al lui Ionuț Dolănescu.

ADVERTISEMENT

Maria Ciobanu și Margarita Valenciano nu s-ar fi agreat niciodată, iar cântăreața de folclor ar fi susținut mai mereu că Margarita a fost doar o aventură pentru soțul său.

După ce Ion Dolănescu a murit, în martie 2009, Dragoș Dolănescu și Ionuț Dolănescu s-au certat pe avere și s-au dat în judecată. În urma procesului, care a durat opt ani, Ionuț a rămas cu vila din strada Caimatei, iar Dragoș cu vila cântărețului de la Sinaia și mai multe terenuri în: Ilfov, Prahova și Dâmbovița.

ADVERTISEMENT