News

Mama lui Ionuț Anghel, băiețelul ucis de câini, declarații dure despre cazul Caracal! ”Hienele atacă pe toate fronturile”

14.08.2019 | 14:33
Mama lui Ionut Anghel baietelul ucis de caini declaratii dure despre cazul Caracal Hienele ataca pe toate fronturile

Mama lui Ionuț Anghel, băiețelul ucis de câini a făcut câteva declarații dure despre cazul Caracal! Pentru că nu este mulțumită de atitudinea autorităților nici în această situație și nici de felul în care se desfășoară ancheta, femeia a decis să povestească despre ceea ce se întâmplă, dar mai ales despre ce se va întâmpla în perioada următoare pentru apropiații fetelor dispărute. Andreea Anghel a spus pentru wowbiz.ro întreaga experiență pe care a avut-o cu opinia publică în momentul în care băiețelul ei a fost sfâșiat de câini în Parcul Tei.

Mama lui Ionuț Anghel, băiețelul ucis de câini, declarații dure despre cazul Caracal!

„Zilele acestea asistăm stupefiați la crimele de la Caracal. Apreciez determinarea și curajul acestui om, Alexandru Cumpănașu, în lupta lui cu sistemul, cu “statul” care nu a făcut nimic pentru salvarea Alexandrei, și a celorlalte victime, și pentru aflarea adevărului și pentru pedepsirea tuturor vinovaților până la cel mai înalt nivel. Am înființat AMICA din dorința de a face și a schimba ceva în țara asta. Îmi pare rău că eu/noi nu am avut puterea psihică să lupt/ăm cu acest sistem. Încă de la lansarea clipului AMICA, pe 18 august 2014 (de ziua lui Ionuț, eram atunci la mare, la Constanța) au sărit pe noi mulțimea de nemernici care au comentat și ne-au umplut de noroi pentru îndrăzneala de a face ceva.

Ne-au urmărit până și pe plajă. Peste tot pe unde mergeam, mergeam cu teama, cu frică, cu groază de acești nemernici. Am organizat comemorarea lui Ionuț în 2014 și 2015 în Piața Charles de Gaulle. Care a fost reacția?! Pagina AMICA și inbox-urile noastre au fost bombardate cu mesaje mizerabile, greu de citit, greu de suportat, care m-au și ne-au spulberat pur si simplu. Nu mai conteneam, toți cei implicați, în ștergerea și blocarea acestor indivizi care năvăliseră pe pagina AMICA.

Mama lui Ionuț Anghel, băiețelul ucis de câini, declarații dure despre cazul Caracal! Andreea Anghel
Ionuț Anghel a fost ucis de câini în Parcul Tei. Sursa foto – facebook

”Hienele atacă pe toate fronturile”

Mai mult decât atât, în 2014, au venit la comemorare personaje sinistre să iși bată joc și să facă mișto de comemorarea noastră! Datorită acestor nemernici, următoarea comemorare în care am lansat “Cartea lui Ionuț” am ținut să o fac într-un grup restrâns, de oameni cunoscuti, spre a evita astfel de mizerii. Îmi aduc aminte că în 2013, după moartea lui Ionuț, am povestit public drama noastră, trăgând un semnal de alarmă ca astfel de tragedii să nu se mai repete. Emoția colectivă creată atunci, ușor, ușor s-a stins, luând locul unui val de ură și lipsă de empatie, care m-a/ne-a spulberat pur si simplu. Familia și cunoscuții se temeau la propriu pentru noi (și viața noastră).

Am fost sfătuiți să am/avem grijă ce declar/ăm public, și să am/avem grijă de noi si de copil. Oamenii o luaseră razna. Apăreau tot felul de “părerologi” care știau ei mai bine traseul copiilor, ce s-a întâmplat în ziua respectivă, cum au decurs lucrurile. După ce trece emoția publică, hienele atacă pe toate fronturile și prin toate mijloacele până ce victima/victimele cedează psihic și nu mai au puterea să lupte. Am trăit un adevărat coșmar, la propriu. Eu pot spune că în urma acestor comportamente am cedat psihic. Am fost făcută/ți praf prin toate mijloacele. Începând cu 2014, am simțit că oamenii, ușor, ușor au început să se îndepărteze de noi și cauza noastră. Noi, în schimb, am rămas cu durerea morții copilului. Ionuț, prin moartea lui, a salvat multe alte vieți!”, a fost mesajul Andreei Anghel, mama lui Ionuț Anghel, băieţelul sfâşiat de câini în Parcul Tei.