Life

Mama lui Jador a aruncat bomba. De ce nu ascultă muzica concurentului de la Survivor România

09.03.2021 | 08:49
Mama lui Jador a aruncat bomba De ce nu asculta muzica concurentului de la Survivor Romania
ADVERTISEMENT

Mama lui Jador a aruncat bomba și a dezvăluit care este motivul real pentru care nu ascultă muzica concurentului de la Survivor România. Femeia a mai precizat și ce carieră ar fi vrut să aibă fiul ei în momentul de față. 

Prezent în show-ul culinar „Chefi la cuțite”, fostul concurent de la Puterea Dragostei a făcut o impresie foarte bună cu ciorba de fasole pregătită pentru cei trei bucătari, moment în care mama sa a dat cărțile pe față și a vorbit sincer despre cariera aleasă de artist.

ADVERTISEMENT

Mai exact, Simona Dumitrache a mărturisit că i-ar fi plăcut ca manelistul să urmeze o carieră într-un alt domeniu, mai ales că a terminat Facultatea de Studii Economice și are și un master. Mama lui Jador ar fi vrut o profesie total diferită față de cea de acum.

Mama lui Jador nu ascultă muzica artistului. De ce a luat această decizie

Cu toate că nu este de acord cu drumul ales, mama lui Jador, a precizat că îl susține în tot ceea ce face. Din păcate, femeia nu ascultă muzica fiului ei pentru că este o persoană foarte religioasă, iar versurile pieselor ar fi în dezacord cu credința sa.

ADVERTISEMENT

„Mie nu-mi place ce face el, pentru că a terminat Academia de Studii Economice și masterul. A zis că voia să meargă mai departe, dar din păcate a intervenit pasiunea asta pe care o are el pentru muzică și și-a ales alt drum.

E decizia lui și îl susțin în toate, dar nu-i ascult muzica. Eu sunt pocăită și nu ascult muzica lui”, a declarat Simona Dumitrache în ediția specială „Chefi la cuțite”, unde băiatul ei a primit două cuțite din partea juraților.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, în trecut femeia care vinde pește într-o piață din Bacău, a mai spus că nu este de acord cu numele de scenă ales de fiul ei pentru că este unul „de fală, de barosăleană”, nicidecum frumos cum este cel de Ionuț, cum îl cheamă în realitate.

„Nu-mi place deloc să îți spună lumea Jador. Tu ești Ionuț. Jador e nume de fală, de barosăneală. Numele tău în cer e Ionuț. Gata cu bagabonțeala. Fii băiat la casa ta.

ADVERTISEMENT

Ar trebui să te bat că ești cam obraznic. Stai numai plecat. Stai lângă mine, că nu m-ai văzut de atâtea luni. O să faci tu un puradel și să vezi ce înseamnă să nu te bage în seamă”, a spus mama lui Jador într-un vlog de-al cântărețului.

ADVERTISEMENT