Life

Mama lui Jador, avertisment pentru cântăreț, după împăcarea cu Georgiana Elisei: “Mi-a spus că o să rămân ca Botezatu”

Mama lui Jador a lansat un avertisment la adresa fiului ei, după ce cântărețul s-a împăcat cu Georgiana Elisei. Iată ce i-a spus interpretului de manele!
28.01.2022 | 18:24
Mama lui Jador avertisment pentru cantaret dupa impacarea cu Georgiana Elisei Mia spus ca o sa raman ca Botezatu
Mama lui Jador, avertisment pentru cântăreț, după ce s-a împăcat cu Georgiana Elisei. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Mama lui Jador nu este foarte fericită după ce artistul s-a împăcat cu Georgiana Elisei. Femeia se teme că fiul ei nu are planuri serioase de viitor în ceea ce privește căsătoria.

Cântărețul a declarat, de mai multe ori, că își dorește să se căsătorească și să-și întemeieze o familie. Interpretul de muzică de petrecere nu mai pare atât de sigur că este gata să se așeze la casa lui.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Survivor România 2021 a dezvăluit, într-o postare pe Instagram, ce i-a reproșat mama lui.

Mama lui Jador, avertisment pentru cântăreț, după ce s-a împăcat cu Georgiana Elisei

Mama lui Jador se teme că fiul ei nu se va mai însura dacă amână atât de mult căsătoria. Femeia nici nu mai are speranța ca interpretul îi va dărui nepoți. Mai mult, aceasta l-a comparat pe artist cu Cătălin Botezatu.

ADVERTISEMENT

“Mi-a spus că o să rămân ca Botezatu și că nu mă mai însor, îi e frică că nu mă mai însor. Nu mai are speranță la copii și că o să rămân ca Botezatu.”, a spus Jador pe Instagram.

Mama lui Jador
Mama lui Jador, avertisment pentru îndrăgitul artist. Sursa foto: Instagram

Jador a recunoscut că încă o iubește pe Georgiana Elisei, femeia cu care a avut cea mai lungă relație de până acum. Solistul a recunoscut, recent, că el și fosta iubită s-au împăcat. 

ADVERTISEMENT

Invitat în platoul emisiunii “La Măruță”, manelistul a fost întrebat dacă există o femeie în viața lui, iar răspunsul a fost pozitiv.

“Cătălin Măruță: Acum cum ești cu dragostea?/ Jador: Foarte bine!/ Cătălin Măruță: Adică există?/ Jador: Există o fată, da, ‘neagra’./ Cătălin Măruță: Nu e iubita după care ai plâns?/ Jador: Ba da.”, a i-a mărturisit artistul lui Cătălin Măruță.

ADVERTISEMENT

Prezentatorul l-a întrebat dacă va face nuntă anul acesta, însă Jador a spus că deocamdată nu se gândește să facă pasul cel mare cu Georgiana.

“Nu e momentul de nuntă. E iubita mea, atât. Am și eu o iubită.”, a fost răspunsul cântărețului.

Jador, despre relația cu Georgiana Elisei

Jador și Georgiana Elisei au petrecut noaptea de Revelion împreună, așa cum artistul a mărturisit la Antena Stars. Cântărețul a avut de spus numai lucruri frumoase despre partenera lui, fiind singura persoană în care are încredere.

“Ce pot să vă spun este că: Da! Sunt cu ea! Noi nu suntem copii. Avem 27 de ani. Nu mi-a pus capac. Mă cunoaște foarte bine. Este femeia care te completează.

Este singura în care am încredere! Eu sunt fericit oricum, dar, da! Contribuie la echilibrul meu emoțional.”, a declarat Jador acum câteva săptămâni, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: