Fotbal international

Mama lui Lionel Messi, surprinsă de al șaselea Balon de Aur: „Nu mă așteptam”

04.12.2019 | 20:00
Mama lui Lionel Messi surprinsa de al saselea Balon de Aur Nu ma asteptam
ADVERTISEMENT

Lionel Messi a câștigat în această săptămână al șaselea Balon de Aur din carieră, record în istoria fotbalului. Celia Cuccitini, mama fotbalistului de la Barcelona, a surprins într-un interviu acordat după gala de la Paris, declarând că nu aștepta ca Messi să primească premiul.

Mama lui Messi, surprinsă de al șaselea Balon de Aur

Luni seara, la Paris, a avut loc gala în care s-a acordat Balonul de Aur 2019. Rezultatul prevăzut atât de bookmakeri, cât și de o listă a clasamentului „scăpată” pe Twitter cu o zi înaintea marelui eveniment, a fost anunțat și în capitala Franței: Lionel Messi, al șaselea trofeu din carieră. Totuși, mama starului de la Barcelona declară că nimeni din familie nu se aștepta o asemenea decizie:

ADVERTISEMENT

Evident că sunt foarte fericită că a câștigat, dar sincer nu mă așteptam. Am crezut că al cincilea Balon de Aur va fi ultimul din carieră. A fost o surpriză extrem de plăcută. Nici măcar Leo (n.r. Messi) nu se aștepta să câștige. Nu știu dacă el a aflat rezultatul înainte, dar noi n-am știut nimic”, susține Celia Cuccitini, conform Mirror.

Răspuns pentru contestatari

Celia Cuccitini recunoaște că este afectată de criticile pe care Lionel Messi le primește: „Mă doare foarte mult pentru că poți critica și fără să jignești. Este evident, ca mama, că sunt afectată, dar asta este, nu trebuie să fie plăcut de toată lumea. ”.

ADVERTISEMENT

După gala ce a avut loc la Teatrul Chatelet din Paris, fotbalistul Barcelonei a devenit primul ce câștigă de șase ori Balonul de Aur, premiu acordat de publicația France Football pentru cel mai bun fotbalist al anului. Messi i-a devansat în 2019 pe Virgil van Dijk, câștigător al Ligii Campionilor cu Liverpool și Cristiano Ronaldo.

Portughezul de la Juventus a rămas cu cinci premii, fiind pe locul doi all-time. Un astfel de clasament este completat de Michel Platini, Johan Cruyff și Marco van Basten, toți cu trei Baloane de Aur cucerite în carieră.

ADVERTISEMENT