Life

Mama lui Mădălin Voicu s-a stins din viață la vârsta de 89 de ani. Mesaj emoționant postat de nepotul acesteia

Doliu în familia lui Mădălin Voicu. Mama cunoscutului politician și dirijor, Maria Magdalena Voicu, s-a stins din viață marți, la vârsta de 89 de ani.
15.12.2021 | 16:39
Mama lui Madalin Voicu sa stins din viata la varsta de 89 de ani Mesaj emotionant postat de nepotul acesteia
Mama lui Mădălin Voicu s-a stins din viață la vârsta de 89 de ani. Sursă foto: Pro Tv
ADVERTISEMENT

Mădălin Voicu trece prin momente dificile. Cunoscutul politician își va conduce mama pe ultimul drum.

Maria Magdalena Voicu, cunoscută drept Madeleine, se trăgea din cunoscuta familie Cantacuzino.

Fiul cel mare al lui Mădălin Voicu a postat un mesaj emoționant în amintirea bunicii sale.

Mama lui Mădălin Voicu s-a stins din viață la vârsta de 89 de ani

Familia Voicu trece prin clipe grele. Maria Magdalena Voicu, mama lui Mădălin Voicu, a murit marți, la vârsta de 89 de ani.

ADVERTISEMENT

Madeleine, așa cum era cunoscută, se trăgea din una dintre cele mai cunoscute familii aristocrate din România, Cantacuzino.

Maria Magdalena Voicu a absolvit Conservatorul, dar a renunțat la carieră pentru a-și susține soțul, marele violonist Ion Voicu. Căsnicia lor a durat 46 de ani. Pentru o perioadă, Magdalena Voicu i-a fost și impresar soțului său. Povestea lor de dragoste este una uluitoare. La început familia ei s-a opus căsătoriei cu violonistul de etnie rromă.

ADVERTISEMENT

Tatăl artistei a fugit din țară, iar toate proprietățile familiei au fost confiscate, după ce comuniștii au ajuns la putere. În anul 1951, Magdalena se căsătorea cu violonistul Ion Voicu. Au avut un fiu, Mădălin Voicu.

“M-a convins prin seriozitatea și integritatea lui. Era de-o căldură și sensibilitate de zici ca era crescut la Buckingham, nu în București într-o familie cu șapte copii. Așa a rămas până la adânci bătrâneți.

ADVERTISEMENT

Eram un suflet amândoi. Ne înțelegeam și numai din priviri. A fost o iubire mare”, spunea Magdalena Voicu într-un interviu.

Mesajul emoționant postat de nepotul Magdalenei Voicu

Mădălin Voicu Jr. a postat un mesaj emoționant în amintirea bunicii sale. Aceasta l-a crescut, iar el a considerat-o o adevărată mamă.

ADVERTISEMENT

“M-ai iubit și m-ai crescut, Mama. Nu ca pe un nepot ci ca pe propriul tău copil. Alături de Tata ați fost Părinții mei. V-am supărat și m-ați iertat. V-am făcut fericiți, pe cât am putut, dar prea puțin pe lângă ce-ați fi meritat de la mine.
Îți mulțumesc pt tot, Mama…..
Bunul să te odihnească.
Îmbrățișează-l pe Tata din partea mea…
Te-am adorat, Mama.
Drum bun, Mama…
Te iubesc, Mama…”, a scris pe contul de socializare Mădălin Voicu Jr.

ADVERTISEMENT